Şarkıcı Doğuş ile ilgili şaşırtan iddia: "Bana eşimden boşanamıyorum dedi"

Bugün Show TV'de ekrana gelen "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına konuk olan Esra hanım, Doğuş ile dini nikah kıydıklarını iddia etti.

Şarkıcı Doğuş ile ilgili şaşırtan iddia: "Bana eşimden boşanamıyorum dedi"

'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, 2014 yılında Azerbaycan'ın ünlü sunucusu Xoşkedem Hidayetkızı ile evlenmişti.

9 yıl önce evlenen şarkıcı Doğuş ile Azeri eşi Hidayetkızı'nın bu evliliğinden iki de çocuğu dünyaya geldi.


 


Bugün Show TV'de ekrana gelen "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına konuk olan Esra hanım, Doğuş ile 2020 senesinde tanıştığını ve şarkıcının kendisine evliliğinde problemler olduğunu anlatarak "Direkt bana 'Bu zaman neden karşıma çıkmadın? Bilsem seninle evlenirdim' dedi" iddiasını dile getirdi.



Şarkıcı Doğuş ile ilgili şaşırtan iddia: "Bana eşimden boşanamıyorum dedi"


Şarkıcıyla dini nikah kıydıklarını ve kendisine "Karıcığım" dediğini de ifade eden Esra hanımın Doğuş'la çekilen fotoğrafları da ekrana yansıtıldı.



Şarkıcı Doğuş ile ilgili şaşırtan iddia: "Bana eşimden boşanamıyorum dedi" - Resim : 2

"Biz Doğuş'la daha önceden tanışıyorduk, 2020'de karşılaştık. Bir gün arkadaşım, Doğuş ve onun menajeri benim evime geldi. Konuşurken eşini anlatmaya başladı. 'Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum' dedi. Çocuklarına çok düşkün bir baba. Bana 'bu zamana kadar sen niye karşıma çıkmadın, seninle evlenirdim' demişti. Beni gördüğünde çok etkilenmiş sonra da görüşmeye başlayarak. Sonra sevgili olduk 3 ay birlikteydik. Bir ara eşiyle tartışmış eşyalarını alıp bana geldi. Sonra biz ertesi gün tartışınca ben onu evden yolladım ve 1 sene ortadan kayboldu. Doğuş'tan çok etkilendim" dedi.



Şarkıcı Doğuş ile ilgili şaşırtan iddia: "Bana eşimden boşanamıyorum dedi" - Resim : 3