Şarkıcı Selin'in iddialı yükselişi sürüyor

Kendine has vokal tarzı ile adından sıkça söz ettiren söz yazarı, besteci ve yorumcu Selin, iki dilli şarkılarına bir yenisini daha ekleyerek IMMA LIAR şarkısını yarın dinleyicilerle buluşturuyor.

Şarkıcı Selin'in iddialı yükselişi sürüyor

Türkiye’nin yükselen yıldızlarından, imzasını attığı kendi şarkılarının yanı sıra nostaljik şarkılara yaptığı cover performansları ile dikkat çeken Selin, Ağustos ayında yayınlanacak olan albümü öncesi albümde de yer alan 'IMMA LIAR' şarkısını dinleyicinin beğenisine sunuyor.

Sözlerine kendisi, bestesine ise projenin aynı zamanda prodüktörlüğünü de yürüten Şener Engin ile birlikte ortak imza atan Selin’in, proje fotoğrafları Ahmet Emre Saka tarafından çekildi.


Şarkıcı Selin'in iddialı yükselişi sürüyor


Dükkan Production ekibi tarafından çekilen klip için kamera karşısına geçen Selin, hem fotoğraflar hem de klibindeki asi ve sert tarzı ile oldukça dikkat çekiyor.



Şarkıcı Selin'in iddialı yükselişi sürüyor - Resim : 2


Genç ve yetenekli sanatçı yeni şarkısını “IMMA LIAR sosyal ortamlarda duyulan endişeyi ve ortamlara uyum sağlamak için sık sık maskeler takmanız gerektiği hissiyatını anlatıyor. Sürekli olarak kendinizi başkalarıyla karşılaştırma ve sevilmek için gösteri yapmanız gerektiği düşüncesinden yola çıkan şarkı, sosyal kabul kavramıyla el ele gidiyor." sözleriyle anlattı.



Şarkıcı Selin'in iddialı yükselişi sürüyor - Resim : 3