Seçil Erzan tezahüratı Arda Turan'ı çıldırttı

Eyüpspor'un Şanlıurfaspor'u mağlup ettiği maçta İstanbul ekibinin tribünlerinden bankacı Seçil Erzan'a yönelik küfürlü tezahürat yapıldı. Yaşananlar sonrası taraftarlara tepki gösteren Arda Turan 'Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra' diye bağırdı.

Seçil Erzan tezahüratı Arda Turan'ı çıldırttı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Trendyol 1. Lig 15. hafta maçında Eyüpspor'un Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada, Eyüpsporlu bazı taraftarlar, tribünde bankacı Seçil Erzan'a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Yedek kulübesinde mücadeleyi takip eden Eyüpspor hocası Arda Turan, yaşananlar sonrası tribünlere tepki gösterdi.

ARDA TURAN SİNİRLENDİ

Eyüpspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında Eyüpsporlu bazı taraftarlar, Seçil Erzan'a küfürlü tezahüratlarda bulundu.


 

Küfürlü tezahüratı duyunca sinirlenen Arda Turan tribüne doğru yöneldi ve taraftarlara, "Ne var! Ne var! Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra" şeklinde tepki gösterdi. 

Bankacı Seçil Erzan, aralarında Arda Turan'ın da yer aldığı bir çok futbolcuyu 'yüksek getirili fon' vaadiyle kandırmış ve açılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Dava dosyasına giren görüşmelerde, Turan'ın 7,5 milyon dolarının akıbetini sorduğu, banka yöneticileriyle görüşmeye gitmeden önce fondaki kişilerin listesini istediği, Seçil Erzan'ın ise bankanın bu işin duyulmaması için zararı tazmin etmek zorunda olduğunu söylediği kayıtlara işlenmişti.