Semih Saygıner - Şenay Gürler aşkında bilinmeyen gerçekler

10 yıldır milli bilardocu Semih Saygıner ile birlikte olan oyuncu Şenay Gürler, konuk olduğu programda ilişkilerinin nasıl başladığını anlattı.

Semih Saygıner - Şenay Gürler aşkında bilinmeyen gerçekler

2014'ten beri aşk yaşayan oyuncu Şenay Gürler ile milli bilardocu Semih Saygıner'in mutlu birlikteliği devam ediyor. 

Zaman zaman Instagram hesabından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çift, sunuculuğunu Sibel Arna'nın yaptığı 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' adlı YouTube programına konuk oldu ve ilişkilerinin nasıl başladığını ilk kez anlattı.



Semih Saygıner - Şenay Gürler aşkında bilinmeyen gerçekler


"SPOR SALONUNDA TANIŞTIK"

Şenay Gürler, "Biz bir spor salonunda tanıştık aslında. Ve ilişkimiz tanıştıktan 1 yıl sonra başladı. Çünkü o ara ben Adana'ya dizi çekmeye gittim. Döndüğümde onu eve, bir lazanya partisine davet ettim. Geliş o geliş" dedi.

Semih Saygıner de "Lazanya partisinden herkes gidince, Şenay bana 'Sen de gitsene' dedi, ben ise 'Trafik var' dedim ve kaldım" diye konuştu.

"DİREKT TORUN YAPACAĞIM' DİYORDUM, OLDU"

Boş zamanlarında Şenay Gürler'in torunuyla vakit geçirdiklerini söyleyen Saygıner, "Şenay ilk tanıştığımızda 'Biliyor musun benim torunum var' dedi. Dedim 'Ne önemi var, ben sana âşığım'. Bir de arkadaşlarım bana sürekli 'Çocuk yap' diyordu. Ben de onlara 'Ben direkt torun yapacağım' diyordum. Oldu. Bu hayatta ne dileyeceğine çok dikkat edeceksin" ifadelerini kullandı.


Semih Saygıner - Şenay Gürler aşkında bilinmeyen gerçekler - Resim : 2


"KİM BU ADAM' DEMEM KADAR SAÇMA BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?"

Semih Saygıner kıskançlıkla ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi:

"Kıskançlık en ilkel sevgi gösterisidir. Bu gösterinin bir parçası olmamaya çalışıyoruz. Ben onu tanıdığımda oyuncuydu, dizilerde oynuyordu tabii ki işine devam edecek. Ben onu alıp kapatacak mıyım? Yakınlaşma sahneleri oluyor 'Kim bu adam' demem kadar saçma bir şey olabilir mi? Ya da o bana 'Yurt dışı turnuvalarına gitme' mi diyecek?"