Serenay Sarıkaya'nın sokağında görüntülenen Burak Deniz'in kafası karıştı

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz sabah saatlerinde Serenay Sarıkaya'nın oturduğu sokakta muhabirlerle karşılaşınca kafası karıştı.

Serenay Sarıkaya'nın sokağında görüntülenen Burak Deniz'in kafası karıştı

Burak Deniz dün sabah saatlerinde "Şahmaran" dizisinde başolü paylaştığı Serenay Sarıkaya'nın sokağında muhabirlerle karşılaştı.

"Adana'da çekimleri bitirdik. İstanbul'da çekimlerimiz kaldı. Onu halledip finalize edeceğiz." diyerek söze giren yakışıklı oyuncu "Arkadaşımdaydım. Onu gördüm. Dinlenme süresindeyiz. Kısmetse bir takım işler var." ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile kendisinin çok yakıştırıldığını hatırlatması üzerine Burak Deniz; "Çok iyi arkadaşımdır. O yüzden yakıştırıyorlar. O yansıyor izleyicilere" yanıtını verdi.

Muhabirler yakışıklı oyuncuya Serenay Sarıkaya'nın oturduğu sokakta röportaj yaptıklarını söyleyince de Deniz, "Onun evi aşağıda ondan gelmiyorum. Başka bir arkadaşımdan geliyorum" ifadelerini kullandı.

"Dün akşam Serenay Sarıkaya ile mi beraberdiniz?" sorusu üzerine Burak Deniz, "Dün beraber değildik" dedi.

Didem Soydan ile birlikteliği sorunca "Güzel gidiyor. Şükür her şey yolunda..." diyen Burak Deniz, "Bir telefon aldım da o yüzden kafam karışık. Kusura bakmayın. Hoçakalın" ifadelerini kullanarak gazetecilerin yanından ayrıldı.