Sevilay Yılman'ın evinin değeri 1 milyon 650 bin dolar

Sedat Peker'in işaret ettiği Veyis Ateş'in ardından mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Habertürk yazarı Sevilay Yılman’ın nerede oturduğu kendi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Sevilay Yılman'ın evinin değeri 1 milyon 650 bin dolar

YeniÇağ Gazetesi'nin haberine göre Sedat Peker'in işaret ettiği Veysi Ateş'in ardından mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Habertürk yazarı Sevilay Yılman’ın nerede oturduğunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Yılman evinin açık unuttuğu penceresinden çıkan kedisinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı o anları twitter hesabından paylaştı.


HIÇKIRIKLARA BOĞULDU, BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Yılmaz kedisinin kurtarılmasının ardından büyük sevinç yaşadı ve hıçkırıklara boğuldu. Paylaşımda, İstanbul İtfaiyesi'ne teşekkür eden Yılman, "Mucize yaşadık bugün. Kedimiz dün saat 19.00'dan sonra açık unuttuğumuz camdan çıkmış ve tüm aramalarımıza rağmen bulamamıştık. En sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye’yi aradım. Allah’a şükürler olsun. Kahraman itfaiye erlerine minnettarız. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Sevilay Yılman'ın evinin değeri 1 milyon 650 bin dolar

NEREDE OTURDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Yılman’ın bu paylaşımının ardından nerede oturduğu da oturduğu da ortaya çıkmış oldu. Yılman’ın Taksim Meydanı’na çok yakın mesafede bulunan ‘Taksim 360’ projesindeki evin internetteki değeri 1 milyon 650 bin dolar (Yaklaşık 13 milyon 711 lira) yani eski parayla 13 Trilyon 711 milyon lira.

Sevilay Yılman'ın evinin değeri 1 milyon 650 bin dolar - Resim : 2

Sevilay Yılman'ın evinin değeri 1 milyon 650 bin dolar - Resim : 3

MAL VARLIĞI İDDİALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Sedat Peker'in işaret ettiği Veysi Ateş'in ardından Habertürk yazarı Sevilay Yılman da mal varlığı artışı iddialarıyla yine medya kulislerinin merkezine oturmuştu. Sezgin Baran Korkmaz’ın kapattığı Twitter hesabında ‘abla’ diye bahsettiği Yılman’ın, Korkmaz’la daha derin ilişkiler içinde olduğu iddia edilmişti. Kulislerde, Yılman’ın son yıllarda mal varlığında, tıpkı Ateş gibi büyük artış gözlendiği öne sürülmüştü.

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi