SEVİM ALAN KAZANDI NİHAT DOĞAN İTİRAZ ETTİ

Bir dönem iş ortaklığı yapan Sevim Alan ve Nihat Doğan arasında sular bir türlü durulmuyor.

SEVİM ALAN KAZANDI NİHAT DOĞAN İTİRAZ ETTİ

Adını taşıyan güzellik merkezinin Ataköy şubesini Nihat Doğan'a satan ama sonra yaşanan ekonomik anlaşmazlıklar sonrası şubeyi geri alan Sevim Alan, kendisine sosyal medya üzerinden hakaret, tehdit ve küfür eden Nihat Doğan'dan şikayetçi olmuştu. Yapılan incelemeler sonucu Nihat Doğan hakkında İstanbul Anadolu adliyesinde dava açılmıştı.

Yapılan incelemeler, tarafların beyanları ve şahitlerin ifadeleri sonrasında Nihat Doğan yargılandığı bu davadan çeşitli suçlardan ceza aldı. Cezaların bazıları denetimli serbestlik tedbirlerinden yararlandırılması yönünde karar çıkmıştı.

SEVİM ALAN KAZANDI NİHAT DOĞAN İTİRAZ ETTİ
SEVİM ALAN KAZANDI NİHAT DOĞAN İTİRAZ ETTİ - Resim : 2

Kararın kendisine tebliğ edilmesinden sonra Nihat Doğan'ın avukatı karar ve kararlara itiraz etti.

Nihat Doğan'ın avukatı itiraz dilekçesinde "müvekkil hakkında mahkemenizde ikame edilen kamu davasında basit yargılama usulü uyarınca müvekkil hakkında tarihinde MAHKUMİYET kararı verilmiştir. İş bu karara karşı itiraz ediyoruz. Genel yargılama usulüne geçilerek müvekkilin BERAATİNE karar verilmesi gerekmektedir." diyerek itiraz edildi.

SEVİM ALAN KAZANDI NİHAT DOĞAN İTİRAZ ETTİ - Resim : 3

Nihat Doğan ve avukatı tarafından karara itiraz edilmesi sonrası Sevim Alan bu defada iş ortaklığı sözleşmesinden kaynaklanan hakları ve bu sözleşme bitimi sonrası Nihat Doğan'ın ağır tehdit ve hakaret suçunu işlediği belirtilerek yeni bir şikayet oluşturuldu.

SEVİM ALAN KAZANDI NİHAT DOĞAN İTİRAZ ETTİ - Resim : 4

Görünen o ki yeni adli yıl açılışı sonrası Sevim Alan ve Nihat Doğan arasında ki hukuk savaşı bir süre daha devam edecek.