Şeyma Şubaşı: "50 metrelik yat istiyorum"

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı'nın son tartışması 'tekne' oldu. İddialara göre Subaşı Bodrum'a 30 metrelik yatla gelmek isteyen erkek arkadaşına "50 metrelik yat istiyorum" dedi.

Şeyma Şubaşı: "50 metrelik yat istiyorum"

Dolandırıcı olduğu iddia edilen Mısırlı işadamı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı'nın ayrılık öncesi yaşadığı tartışma ise kulislerde konuşulmaya başlandı.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Alsaloussi ile birlikte olduktan sonra İbiza'ya yerleşen ve lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ikiliden Alsaloussi, en son Bali tatili dönüşü jet bulamayınca uçağı kapatmıştı.

Ayrılık öncesi tatil planları yapan ikili, bu sene Bodrum'a gitmek istedi. Otelde kalmak istemeyen Subaşı, iddialara göre sevgilisine teknede kalmak istediğini söyledi. Alsaloussi'ye Subaşı'nın bu isteği karşısında kızı Melisa, bakıcısı ve sevgilisi Şeyma ile 4 kişi kalacakları için 30 metrelik bir yat kiralamak istedi. Alsaloussi'nin bu hareketi karşısında Şeyma Subaşı, "Ben 30 metrelik yat ile Bodrum'a gitmem 50 metre olacak" diyerek tartışma yaşadı.