SEZGİN BARAN KORKMAZ ERİŞİM ENGELLEMEDE DÜNYA REKORU KIRDI

SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz, İstanbul Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesinde bir günde 447 habere erişimi engelleme kararı aldırarak dünya rekoru kırdı.

SEZGİN BARAN KORKMAZ  ERİŞİM ENGELLEMEDE DÜNYA REKORU KIRDI

SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz haftanın son günü İstanbul Adliyesinde jet hızıyla kendisiyle ilgili toplam 447 habere erişime engelleme kararı alması dikkat çekici.

374 haber sitesinde ve diğer sosyal hesaplarda ve YouTube videolar dahil kendisi ile ilgili mahkemeler ve mal varlıklarıyla ilgili şaibeli olduğu iddia ettiği haberlere 1 gün içinde İstanbul sulh ceza mahkemesinde; jet hızıyla erişime engelleme kararı verilmesi de dikkat çekici.

447 içeriği hakimin 1 gün içinde nasıl inceleyip karar verdiği de anlaşılır gibi değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bile birlikte olduğu resimlerini sildirdiği Sezgin Baran Korkmaz; büyük iş başarmış ve 1 günde 447 habere JET hızıyla erişime engelleme alarak yüzlerce internet haber sitesini, TVleri, sosyal medya hesaplarına erişimi engelleme kararı alarak hakkındaki geçmişindeki olumsuz haberleri kaldırtarak Türkiye’deki basın özgürlüğü dalında Dünya rekoru kırmıştır.

Kaynak: noktabursa.com.tr - superkulup.com