Sibel Can'dan 'Emir Sarıgül' şartı!

6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen Sibel Can-Emir Sarıgül, geçtiğimiz mayıs ayında Bodrum’da yakalanmıştı. Aşkını gizli yaşamak isteyen Sibel Can, sahne alacağı otellerle yaptığı sözleşmeye tek bir şart koştu: "Gazeteci de istemem, röportaj da vermem"

Sibel Can'dan 'Emir Sarıgül' şartı!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre şarkıcı Sibel Can, 6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen Emir Sarıgül'le sessiz yerlerde buluşuyordu. Bu istisnayı geçtiğimiz Mayıs ayında bozan ve Bodrum'da birlikte fotoğrafları çekilen çift, yine 'gizlilik' kararı aldı.

Sibel Can, sahnelerin başlaması ile birlikte birçok otelde sahne almaya başladı. Başarılı şarkıcı, sahne alacağı otellerin sözleşmesine tek bir maddeyi özellikle koydurdu.

Emir Sarıgül'ün bir diğer aşkı Buket Aydın'la sorun yaşamak istemeyen Can, "Otellerde gazeteci istemiyorum. Röportaj da asla vermem. Özel hayatımın deşifre edilmesini istemiyorum" dediği ve bu konuda bir maddeyi sözleşmeye eklettirdiği ortaya çıktı.


 

Emir Sarıgül, Sibel Can'la görüntülendikten sonra bu ikiliyi tepki gösteren Buket Aydın, Instagram hesabından "Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi muazzam bir adalet" sözünü paylaşmıştı.

Buket Aydın, geçtiğimiz Mart ayında “Kariyerimi zedeliyor” diyerek büyük aşkını sonlandırmış; Haziran ayında ise Emir Sarıgül'ün teknesine binerken görüntülenmişti.

 

Sibel Can ile Emir Sarıgül, ilişkilerini inkar etse de bu fotoğraf aşkın belgesiydi.

Sibel Can'dan 'Emir Sarıgül' şartı!

Emir Sarıgül'ün, iki aşk arasında kaldığı iddia edilmişti.