Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ hakkında karar

Bodrum'da düzenlenen rallide arkadaşlarıyla iki kişiyi darbedip bir kişiyi silahla yaraladığı iddia edilen oyuncu Mustafa Üstündağ, 6 saat süren ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ hakkında karar

Oyuncu Mehmet Üstündağ’ın kız arkadaşı olduğunu söyleyen Yağmur Koçak, Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben Mustafa’nın kız arkadaşıyım. İddiaların hemen hemen tamamı asılsız, olay şöyle gerçekleşti... Dünkü ralliye Mustafa’nın bir arkadaşı katıldı ve yarışma sırasında canlı yayından otomobilin takla attığını gördük, öğrendik, şoke olduk.

Bu olayın hemen ardından biz organizasyon yetkililerinden takla atan sürücü ve ko pilot ile ilgili bilgi almaya çalıştık, ambulans yönlendirilmesini istedik.

Bize kimse arkadaşımızın sağlık durumu hakkında bilgi vermedi, ambulans gönderilip gönderilmediğini de öğrenemedik, sözlü tartışma gittikçe büyüdü, bize de sürekli hakaret edildi ve üzerimize yürüdüler.

Olaydan sonra otomobile binerek olay yerinden ayrılmak isteyince bulunduğumuz otomobilin önünü 30-40 kişilik grup keserek bizim tören yerinden ayrılmamıza izin vermedi.

Bu arada bir arkadaşımız yanlışlıkla ayağından yaralandı. Yaralanan Hakan abinin sağlık durumu şu anda çok iyi. Mustafa bu tür bir olaya adının karıştırılmasından gerçekten çok üzgün.

Avukatımız olayları takip ediyor gerekiyorsa daha detaylı bir açıklama yaparız. Olay tamamen organizasyonunun bozuk olmasından ve organizatörlerin duyarsız davranışlarından meydana geldi, hepimiz üzgünüz."

Ayağından yaralanan Hakan G.’nin hastaneden çıkarak gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne getirildiği ifadesinin alındıktan sonra adliyeye sevk edildiği görüldü.

Mustafa Üstündağ’ın da adliyeye girişi sırasında fotoğrafının çekilmemesi için adliyenin arka kapısından giriş yaptığı öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde çıkan kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da bulunduğu 5 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.