Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan Corona virüs itirafı

Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı, önceki gün evlerinin de bulunduğu Sapphire Residence etrafında yürüyüşteydi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan Corona virüs itirafı

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre muhabirleri fark eden Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti, önce istikametlerini değiştirdi, ardından depara kalktı.

Kıratlı'nın elini bırakıp koşar adım binaya giren Akçıl, girişte eşini bekleyip, daha sonra binada gözden kayboldu.

Birkaç dakika sonra Kıratlı’yla tekrardan kapının önüne çıkan yakışıklı müzisyen, "Kondisyonunuzu ölçtük, gayet iyiymiş ama tebrik ederim" diyerek, gazetecilere takıldı. "Burcu Hanım'ı geride bıraktınız" yorumuna Akçıl, "Koş bakalım dedim nasıl olacak?” dediği sırada Kıratlı, "Ben koşamadım" diyerek tebessüm etti.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan Corona virüs itirafı

Sinan Akçıl, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz biliyorsunuz. Biz de zorlu bir süreç atlattık, Corona virüs belası. Biz şeyi çok sevmiyoruz; 'Corona oldum, karantinadayım' diye story atıyorlar, bana komik geliyor" ifadelerini kullandı.

Karantinada kaldıkları süreci anlatan Burcu Kıratlı, "Çok zordu aslında. 'Rahat atlattım' diye anlatıyorlar, ama asla rahat atlatılacak bir şey değil. Herkes çok dikkat etsin, önlemlerini çok sıkı alsınlar" şeklinde konuştu.

Akçıl, "Ben dalga geçiyordum mesela; 'Bir şey olmaz bana, taş gibiyim, günde beş saat spor yapıyorum' diye. Öyle olmuyormuş. Buradan çok teşekkür ediyorum devlet büyüklerimize, onların çabalarını görüyorum. Dünyada birçok ülkeyi gezdim ve yaşadım, en iyi sağlık sistemlerinden birine sahibiz. O yüzden sıramız gelince aşımızı olacağız ama biz bunu çok dillendirmedik, Türkiye’de bu şova dönmesin diye. İyiyiz çok şükür" dedi.

Burcu Kıratlı'nın "Tat ve koku alamıyorum" şeklinde konuştuğu sırada Sinan Akçıl araya girerek "En çok üzüldüğüm Burcu'nun kokusunu alamıyorum." dedi.

Bu sözler, güzel oyuncuyu gülücüklere boğdu.

"O süreçte çok önemli değerli hekimler bize destek oldu" diyen Akçıl, "Ülkemizin sağlık sistemiyle gurur duyuyorum. Bence gelmiş geçmiş en iyi sağlık bakanına sahibiz" şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan Corona virüs itirafı - Resim : 2