ŞOK YORUM: "FERİDUN KUNAK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR"

Geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı merdiven altı zayıflama çayı üretip ünlülere sosyal medyada reklamını yaptırarak milyonlarca lira kazanan ve bu sayede halkın sağlığı ile oynayan bir çok firmanın çıkardığı zayıflama çaylarına yasak getirmişti.

ŞOK YORUM: "FERİDUN KUNAK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR"

Emniyet birimlerinin eş zamanlı yaptığı operasyonlarda milyonlarca lirayı bulan merdiven altı ürünlere el koyarak başarılı bir operasyona imza atmıştı.

Uzun süredir, hiç bir zayıflama çayı piyasada yok derken geçtigimiz günlerde yeni bir zayıflama detoks çayı piyasaya sürüldü.

Tv ekranlarında yaptığı gündüz kuşağı proğramları ile tanınan Dr. Feridun Kunak imzalı "Feridun Kunak Detoks Çayı" ekranlarda ve sosyal medyada yapılan reklamlarla dikkat çekti. "Yorgun ve Halsiz misin?, Spor Yapmaya Üşeniyor musun,? Tok Tutar, İştahınızı Azaltır, Tatlı Krizine Son Verir, Şişkinliği Giderir" açıklaması ile sosyal medya hesabında kendi çayının paylaşımlarını yapan Dr. Feridun Kunak'ın detoks çayını aynı zamanda ünlü ekran yüzleri Zahide Yetiş ve Demet Akalın'ın da sosyal medya sayfalarında paylaşmaları akıllara, bu detoks çayının Tarım Bakanlığı ve ilgili makamların onayından geçip 'Sağlığa zararı yoktur' onayı olup olmadığı ve çayın ne kadar güvenilir olduğu sorusunu getirdi.

Ünlülerin ballandıra, ballandıra sosyal medya hesaplarında reklamını yaptığı Zayıflama Çayı Hakkında Şikayetvar.com sitesine yapılan şikayetler bakanlığı harekete geçirecek...

İşte Doktor Feridun Kunak imzalı Zayıflama Çayı Hakkında yapılan şok yorumlar...

ŞOK YORUM: "FERİDUN KUNAK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR"

ŞOK YORUM: "FERİDUN KUNAK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR" - Resim : 2

ŞOK YORUM: "FERİDUN KUNAK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR" - Resim : 3

https://www.sikayetvar.com/op-dr-feridun-kunak