Songül Öden yıllar sonra yaptığı 'Gümüş' itirafıyla olay oldu

2005 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile ‘Gümüş' dizisinde başrol oynayan Songül Öden, ‘'O dönem beni Kıvanç'a yakıştıramayanlar çok hakaret etti' itirafında bulundu.

Songül Öden yıllar sonra yaptığı 'Gümüş' itirafıyla olay oldu

"Uysallar" dizisinde rol alan Songül Öden, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katıldı. Yeni dizisinden "Kariyerimde nazarlık olarak üzerimde taşıyabileceğim bir proje" olarak anlatan Öden, söz geçmişte rol aldığı "Gümüş" dizisine gelince bir itirafta bulundu.

Kariyerindeki ilk dizi projesinde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığını söyleyen Öden, o dönem çok fazla hakarete maruz kaldığını söyledi.

Kendisini Kıvanç Tatlıtuğ'a yakıştırmadıklarını belirten Öden, "Karşımda Kıvanç ile oynuyordum, dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum. 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar' diyorlardı. Çok hakaret ettiler. O zaman üzülüyordum yeni mezun olmuşum küçüğüm. İnsanlar da çok acımasız" itirafında bulundu.

Songül Öden yıllar sonra yaptığı 'Gümüş' itirafıyla olay oldu

EKREM BORA YILLAR ÖNCE 'GÜMÜŞ' İLE İLGİLİ NELER SÖYLEMİŞTİ? (VİDEO)

2012 yılında hayatını kaybeden merhum usta aktör Ekrem Bora, 2009 yılında konuk olduğu "Orada Neler Oluyor?" programında söz "Gümüş" dizisinden açılınca "Kıvanç sizi örnek alıyor, sözünüzü  dinliyormuş doğru mu?" sorusuna şu cevabı vermişti: "Evet, ’Gümüş’ dizisinde birlikte çalıştık. Ona ’Sette sakın aşk yaşama’ diye çok öğüt verdim. Ama dinlemedi, götürdü... Yıllar önce Cihan Ünal’a da aynı öğütü vermiştim. O da gitti, Türkan Şoray ile evlendi."