SOSYETENİN DOKTORU YUSUF OLGAÇ HASTASINI DOĞUMDA ÖLÜME Mİ TERK ETTİ?

'Ünlülerin doktoru' olarak bilinen Yusuf Olgaç hakkında Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirecek skandal bir iddia ortaya atıldı.

SOSYETENİN DOKTORU YUSUF OLGAÇ HASTASINI DOĞUMDA ÖLÜME Mİ TERK ETTİ?

Magazinhaberajans.com'un özel haberine göre ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosun 14 Temmuz'da ilk çocuklarını dünyaya getirmişti. 

Cansu Tosun'un günler sonra suda doğum yaptığı ortaya çıkmıştı. 

Doğumu gerçekleştiren ünlülerin doktoru olarak bilinen Yusuf Olgaç hakkında Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirecek skandal bir iddia ortaya atıldı.

'Kakımlı Kadın' Instagram hesabından "Doktor Rezaleti" başlığı ile Dr. Yusuf Olgaç hakkında yapılan paylaşım okuyanları şok etti.

"Bugün sizin yardım desteğinize ihtiyacım var herkesten bu postu paylaşmasını rica ediyorum" diyerek başlayan şok iddiada akıllara durgunluk veren ifadelere yer verildi.

10 yıldır çocuk hasreti çeken Miray Tuğçe Özer, 10 yılın sonuda tüp bebek ile çocuk sahibi olacaklarının haberini aldı. Tüp bebek taşıyan Miray Tuğçe Özer suda doğum yapmak istedi.

Gebeliğinin 35. haftasında aniden suyu gelen Özer, geçtiğimiz hafta apar topar erken doğuma alındı.

Annenin yaşı ve tüp bebek olmasından dolayı teşkil eden riskleri arttığı halde doktoru bunları hiçe sayarak Özer'e doğuma alınacağını söyledi. 

İşte ne olduysa o andan sonra oldu...

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ