Sürpriz isimleri buluşturan 'Hayat Bugün' heyecan yarattı

“Hayat Bugün”de Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir ve Şerif Erol başrolleri paylaşacak.

Sürpriz isimleri buluşturan 'Hayat Bugün' heyecan yarattı

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre 2014 yılında kurulan ve “İstanbullu Gelin”, “Vatanım Sensin” gibi unutulmaz dizilere imza atan O3 Medya, başarısını bir kez daha global platformlara taşıdı.

O3 Medya dünyanın önde gelen kurumlarından NBCUniversal Studio Group bünyesinde yer alan NBCUniversal Formats ile iş birliği için el sıkıştı.

İşbirliğinin ürünü olarak medikal drama ‘New Amsterdam’ çok yakında ‘Hayat Bugün’ adı ile Show TV’de yayınlanacak.

Projenin kod adı ise “Yeni İstanbul”du. İlk kez 2018 yılında izleyici ile buluşan ‘New Amsterdam’, Dr. Eric Manheimer’ın “On İki Hasta: Bellevue Hastanesinde Yaşam ve Ölüm” adlı  kitabından ve hastanede tıbbi direktör olarak geçirdiği 15 yıldan esinlenerek ekrana taşınmıştı.

Eylül ayında seyirciyle buluşacak

Orijinal dizinin hem yapımcılığını hem de yaratıcılığını David Schulner üstlenirken dizinin yapımcıları arasında Peter Horton, David Foster, Aaron Ginsburg, Shaun Cassidy, Michael Slovis, Erika Green Swafford gibi isimler de yer alıyor. Pek çok popüler projelerde adını sık sık duyduğumuz Mount Moriah, Pico Creek Productions ve Universal Studio Group’un bir bölümü olan Universal Television da orijinal dizinin yapımına  imza atan önemli yapım şirketlerinin başında geliyor.

Merakla beklenen ‘New Amsterdam’ dizisinin Türkiye uyarlaması “Hayat Bugün”de Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir ve Şerif Erol başrolleri paylaşacak.

Dizi Eylül ayında seyirciyle buluşacak.