Survivor Aycan: "Tüylerim diken diken oluyor"

Survivor Barış ile Nisa'nın öpüşme görüntüleri ikilinin yalanladıkları aşk iddialarını ispatladı. Görüntülerin ardından Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı'dan ortak açıklama ile itiraf geldi.

Survivor Aycan: "Tüylerim diken diken oluyor"

Nisa ve Barış gündemdeki yerlerini korurken "Survivor" programından arkadaşları Aycan Yanaç bu sabah Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk oldu.

"Survivor denilince tüylerim diken diken oluyor" diyen Aycan Yanaç, "Survivor işte izlediğiniz gibi..." ifadelerini kullandı.

Yayında Barış Murat Yağcı'nın Nisa için "Kardeşim" dediği anlar ekrana getirilince ise programın sunucusu Survivor Evrim Keklik ve Aycan Yanaç gülümsedi.

Keklik, "Sevgili olabilirler. Size ne? Bize ne? Kimseye hesap vermek zorunda değiller. Ama 'Kardeşiz' dedikten sonra böyle bir videonun ortaya çıkması nahoş bir durum. Bu videoyu sızdıran karaktersizdir. Benim elime bu video gelsin Kuran çarpsın paylaşmam." şeklinde konuştu.

Aycan Yanaç ise "Barış tükürdüğünü yalamış oluyor şu an. Kimseyi yaşanan aşk ilgilendirmez. Böyle bir videonun çıkması için ikisi için de kötü oldu. Sanki insanları salak yerine koymak gibi bir şey oldu." yorumlarını yaptı.

Yanaç da videoyu sızdıran kişiye tepki gösterdi.