TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI

Tatil cennetinin sakinleri toplanmayan çöpler, günlerce süren elektrik kesintileri, yapılmayan yolların çökmesi ve asfatların erimesi gibi sorunlar ile boğuşan halk, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a baş kaldırdı.

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI

Bir belediye başkanından çok yaz tatiline gelmiş turist edası ile özel gecelerde ve davetlerde boy gösteren Bodrum Belediye Başkanı Aras için, Bodrumlular sosyal medya hesaplarından istifa çağrısında bulunuyorlar.

Yaz sezonunun tam ortasında milyon dolarlık lüks teknelerin ve dünyaca ünlü iş adamlarının tatil rotasını çevirdikleri, milyonlarca Dolar geliri bıraktıkları Bodrum'da yaşanan yol, su, elektrik günlerce toplanmayan çöp rezaleti ve sinek istilası tatil cennetini akşamları kabusa çeviriyor. 

 

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI

 

Aylardır bu rezaletlerle uğraşan Bodrum sakinleri binlerce kez çözüm bulmaları için müracat ettikleri Bodrum Belediyesi'nden hiç bir şekilde ses çıkmıyor. 

Başkan Ahmet Aras'a ve ekibine hiç bir şekilde ulaşamayan Bodrum sakinleri bir an önce bu yaşanan rezaleti birilerinin el atması gerektiğini düşünüyorlar. 

 

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI - Resim : 2

 

Pahalılık haberleri ile gündemden düşmeyen ev kiralarının 40 bin tl ile 250 bin tl arasında değişen, fiyatların tavan yaptığı Bodrum'da birde buna karşılık, elektrik kesintileri, yapılmayan yollardan geçen arabaların zarar görmesi ve çöp ve sinek sorunları ile uğraşan halka bu yaz tatili zehir oldu.

 

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI - Resim : 3

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın halkının sorunlarını çözmek yerine özel davetlerde ve açılışlarda Zeybek oynayarak sorunsuz bur belediye yönetiyormuş havası vermesi Bodrum sakinlerini çileden çıkarıyor. 

 

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI - Resim : 4

 

Çukur olan yolların yapılmaması nedeni ile evlerine sokaklarına arabaları ile giremeyen halk isyan bayrağını çekmiş durumda.

 

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI - Resim : 5

 

Halk arasında artık istenmeyen başkan olarak büyük tepki çeken Ahmet Aras için Bodrum'un yerlileri CHP Genel Merkezine Aras'ı şikayet ettikleri ve Bodrum'da yazlıkları olan bir grup CHP'linin bile Başkan Aras'ın değişmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na şikayet serzenişte bulundukları iddia edildi.

 

 

TATİL CENNETİ BODRUM'U CEHENNEME ÇEVİREN BAŞKAN ARAS'A İSTİFA ÇAĞRISI - Resim : 6

 

Suyun 80, ayranın 160, lahmacunun 500 liraya satıldığı, beaclerdeki locaların günlük 15 bin TL olduğu yerlerin başında gelen Bodrum'a yapılan bu ihanet derecesindeki hizmetsizlik nasıl çözülür bilinmez ama, seçimlerde Aras'ın bir daha olmayacağına Bodrumlular kesin gözüyle bakıyor.