Tatlıcıların "uğursuz kulelerine" Şanlıurfa'dan erişim engeli kararı!

İstanbul'un göbeğinde uzun yıllar atıl vaziyette kalarak adı uğursuza çıkan Tat Towers ile ilgili 2011'de yapılan habere Şanlıurfa Siverek Sulh Ceza Hakimliği'nden erişim engeli kararı geldi.

Tatlıcıların "uğursuz kulelerine" Şanlıurfa'dan erişim engeli kararı!

İşadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın 1999 yılında vefat etmesinin ardından çıkan miras tartışmaları nedeniyle bir türlü bitirilemeyen ve adı 'Uğursuz'a çıkan Tat Towers'a 'kiralanamaz' raporu çıktığına dair yapılan ve 2011 yılından bu yana Google arşivinde duran habere; ŞANLIURFA SİVEREK SULH CEZA HAKİMLİĞİ’nce aldırılan erişim kararı, habere yer veren yayıncıları bir hayli şaşırttı.

Aralarında köklü gazeteler ve ünlü haber portalları olan yayıncılara Erişim Sağlayıcıları Birliği'nce gönderilen mailde ŞANLIURFA SİVEREK SULH CEZA HAKİMLİĞİ’nce aldırılan erişim kararının doğru olduğu anlaşılsa da adı uğursuza çıkan ve İstanbul'da bulunan Tat Towers ile kilometreler ötesindeki Şanlıurfa Siverek'in bağlantısının ne olduğu anlaşılamadı.

İstanbul Çağlayan ve İstanbul Anadolu Adliyelerinden kolaylıkla alınamayan bu erişim engeli kararının ŞANLIURFA SİVEREK SULH CEZA HAKİMLİĞİ’nce nasıl aldırıldığı merak unsuru oldu.