Tayanç Ayaydın: "Eşinin sözünden çıkmayan bir erkeğim"

FOX’un salı akşamları seyirciyle buluşan "Yabani" dizisinde 'Güven' rolüne hayat veren Tayanç Ayaydın, 10 yıldır beraber olduğu Amerikalı eşi Sally Ghalayini’yi övgü yağmuruna tuttu.

Tayanç Ayaydın: "Eşinin sözünden çıkmayan bir erkeğim"

Yabani’nin Güven’i Tayanç Ayaydın 7. Bölümde “Yabani” dizisine fırtına gibi dahil oldu.

Deneyimli gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan 45 yaşındaki ünlü aktör sette yüksek enerjisi ve fit fiziğiyle dikkat çekiyor.

Ayaydın “Eşim Sally sayesinde fit ve sağlıklı kalabiliyorum. Eşim sürekli tepemde benim tepemde… Yediğim, içtiğim, sporumla çok ilgili… Sally benim hayatıma girdiğinden beri hayatım çok daha sağlıklı… 10 yıldır beraberiz… O beni çok iyi zapturapt altına aldı. Akıllı bir erkek olarak karımın sözünü dinliyorum” dedi.


Tayanç Ayaydın: "Eşinin sözünden çıkmayan bir erkeğim"


Eşiyle beraber vegan olduklarını belirten Tayanç Ayaydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eşimle beraber veganız. 5-6 yıldır öyleyiz. Daha önce vejeteryandık. Yeni veganlığa geçtik. Araştırıp öğreniyoruz. ‘B12 almalısın, spor yapmalısın, onu akşam bunu sabah yemelisin’ derken yaş da 45 olunca bütün dikkat açılıyor ve artık o bir disiplin haline geliyor hayatınıza… Asıl mesele başlamak değil, başladığın gibi tutabilmek… Orada istikrar konusunda Sally devreye giriyor. O benim kulağım çekiyor. Ben bazen biraz boşluklarda tavsıyabiliyorum. O hemen yola sokuyor beni… Hayatımdaki en sert eleştirmenlerden bir tanesi… Beni kendisinden daha çok düşünüyor. Ben de keza onu kendimden daha çok düşünüyorum. En yakın arkadaşım, dostum…. Annem de demişti; en yakın arkadaşını bul ve onunla evlen… Onun dediklerinden birini yaptım galiba…”