Tuğba Ekinci: "Hacı Sabancı tanışmak için evime geldi"

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Hacı Sabancı ile tanışma hikayelerini anlattı.

Tuğba Ekinci: "Hacı Sabancı tanışmak için evime geldi"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programına konuk olan Tuğba Ekinci, söz Sabancılardan açılınca bir süre önce hayatını Nazlı Kayı ile birleştiren Hacı Sabancı ile tanışma hikayelerini canlı yayında şöyle anlattı:

"Yanlış anlaşılmasın nasılsa evlendi artık. Ben kocamandım. Hacı Sabancı bana geldi, evime. Benimle tanışmak için... O daha sakalı yok, toy. Ben o zaman 35 yaşındayım. Hacı Sabancı belki reşit. Benimle tanışmak istediğini bir arkadaşıma iletti. Geldi. Ben hiç bir zaman Sabancılara yanlış gözle bakmış bir ünlü olmadım. Ben hala Hacı'yı gördüğümde 'Nasılsın?' derim 'Sağ ol' der. 'Abla' diyecek utanıyor.

O zamanlar benimle tanışmaya gelmişti. 'Oğlum daha sen küçüksün' dedim. Hacı sonradan magazinlerde büyüdü, sakalı çıktı erkek oldu. Benimle tanışmak istediğinde çocuktu. Bunu normalde asla söylemem ama büyüdü artık evlendi gitti. Ben ablalarıyım hepsinin. Sakın yanlış anlaşılmasın. Benimle sanat hayatımda tanışmak isteyen çok insan oldu. Bunlar benim küçüğüm diye söylüyorum. Sabancı olmuş olmamış beni ilgilendirmez. Sadece gençliklerinde tanımak istediler"