Tuzla'da 6 dakikada 600 bin TL'lik vurgun!

Tuzla'da kapalı kasa minibüs ile şantiye alanına gelen hırsızlar, 6 dakikada 600 bin lira değerindeki malzemeleri çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları şantiyenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Tuzla'da 6 dakikada 600 bin TL'lik vurgun!

Olay, Tuzla Tepeören Mahallesi'nde İSKİ'ye ait şantiyede 9 Mayıs Salı günü saat 06.00 sıralarında meydana geldi.

Kapalı kasa minibüs ile şantiye sahasına gelen, bazılarında inşaat yeleği bulunan, elleri eldivenli ve yüzleri kar maskeli 10 kişi, şantiyedeki inşaat malzemeleri ve lastiklerin bulunduğu depo ve konteynerlere yöneldi.

Araçtan inen hırsızlar, kilitli olan kapıları levye ile kırarak içeri girdi.


Tuzla'da 6 dakikada 600 bin TL'lik vurgun!


Hırsızlar, içeride bulunan 25 adet kullanılmamış araç lastiği ve inşaat malzemesi olarak kullanılan 6 adet hiltiyi minibüse yükleyerek hızlıca uzaklaştı.

Hırsızlığı fark eden şantiye çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, şantiyenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.  

HIRSIZLAR ÇOK PROFESYONEL  

Şantiye sorumlusu Ufuk Gürbüz, "Sabah saat 06.00 sıralarında şantiye bekçisi kahvaltı yapmak için yemekhaneye geliyor. O sırada beyaz panelvan minibüs ile gelen maskeli ve elleri eldivenli 10 kişi, levye ve demir makası ile depoları açıyorlar. İçerde bulunan kullanılmamış lastik ve hiltileri alarak 6 dakika içerisinde şantiyeyi terk ediyorlar. Şantiyede çalışan arkadaşlarımız uyudukları için durumu fark etmemişler. Profesyonel bir hırsızlık, yetkililerden bu hırsızların yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz. Toplamda 600 bin TL bir zararımız var. Polis ekiplerine başvurumuzu yaptık. Suçluların yakalanmasını istiyoruz" dedi. 

6 DAKİKADA 600 BİN TL'LİK HIRSIZLIK KAMERADA 

Kapalı kasa minibüs ile şantiye alanına gelerek 6 dakikada içerisinde 600 bin TL değerinde lastik ve inşaat malzemesi çalan şüphelilerin yaptığı hırsızlık, şantiyenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde levye ile kapıyı kırarak depoya giren hırsızların içeride bulunan lastik ve hiltileri araca yükledikleri görülüyor.

Geldikleri araca binen hırsızlar, şantiye alanından hızlıca uzaklaşıyor.  

DHA