TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: "Eda Erdem adam gibi adamdır"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında sarf ettiği sözlerle gündeme oturdu.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: "Eda Erdem adam gibi adamdır"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in heykelinin açıldığı törene, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın sözleri damga vurdu.

Tören başlangıcında ilk olarak kürsüye davet edilen Üstündağ, heyecanlı bir konuşma yaparken, milli voleybolcu Eda Erdem için "Adam gibi adam" demesi şaşkınlık yarattı. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapılan anlamlı törende, Üstündağ'ın bu sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı.


 

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın sözleri:

"Eda Erdem denince kaptan gibi kaptan, adam gibi adam ve Türkiye'nin gururu olan Eda'nın bu güzel heykelinin açılışında sizlerle birlikte olmaktan, voleybol camiası adına gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Bir Eda kolay yetişmiyor. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Türkiye Voleybol Federasyonu bütün paydaşlar için vardır. Voleybolu Avrupa'da ve dünyada en iyi yere getirmek için gayret sarf eden sistemdir.

Bu özel günde bir voleybolcunun heykelinin açıldığı günde, bu özel günü bize yaşatan, Türk voleybolunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Seninle gurur duyuyoruz Eda'cım, iyi ki varsın. Ali başkana da bu düşüncesi için çok teşekkür ediyorum."