Üç delikanlı Erkan Özerman'ın ipliğini pazara çıkardı

TV8'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan Best Model adayı üç delikanlı, uzun yıllardır adı türlü ahlaksız teklif iddialarıyla anılan Erkan Özerman'la ilgili şok eden açıklamalarda bulundu.

Üç delikanlı Erkan Özerman'ın ipliğini pazara çıkardı

Magazin gündemine yön veren program "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"ya konuk olan Best Model adayları Barış Arslan, Oğuzhan Dalsız ve Tolga Tunca kendilerine Aydın Güler aracılığıyla Erkan Özerman tarafından geldiğini iddia ettikleri ahlaksız tekliflerin hayallerini nasıl kararttığından bahsetti.

 

Yarışmaya İzmir'den katılan Tolga Tunca, Aydın Güler tarafından kendisine gönderilen mesajda "Erkan Bey otel ayarlamış istersen onun yanına göndereyim" ifadelerinin kullanıldığını anlatırken; "Sabah 7'de herkesin telefonu çaldı. Gelen teklif 'Erkan Bey'in sırtına masaj yapmak ister misin?' şeklindeydi" dedi.

Barış Arslan ise iğrenç teklifin kendisine Whatsapp mesajıyla geldiğinden bahsederek "İzmir'den geldiğim için yer sorunum vardı. Aydın Bey'den gelen davet 'Bende kalırsın ya da Erkan Bey ile otelde kalırsın' şeklindeydi" diye konuştu.

Oğuzhan Dalsız ise Erkan Özerman'ın ofisine henüz 18 yaşındayken gittiğini söyleyerek "Bana ilk 3'ün belli olduğunu ve bunun da karşılığının ahlaksız bir şekilde olduğunu açıkça söyledi. 'En sevdiğim çıtır delikanlısın' şeklinde hitap ediyordu. Slip mayolarımızla beklerken yanıma gelip 'Şöhret olmak istiyor musun? O zaman cinsiyetin olmayacak' demişti" şeklinde konuştu.

O esnada söze giren Tolga Tunca da yarışmayla şöhrete kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit gibi isimlerin öne sürülerek 'Onlar da bu yollardan geçti' denilip delikanlıların kandırılmak istenildiğini söyledi.

3 delikanlının iddiaları şok etkisi yaratırken yayını izleyenler "Bu kaçıncı iddia? Yıllardır süregelen bu iğrenç iddialar ne zaman son bulacak? Ahlaksız tekliflerle genç insanların ümitleri neden çalınıyor?" gibi yorumlarla Erkan Özerman ve Best Model yarışmasına isyan etti.