Uğur Güneş'ten İtalya çıkarması!

Yakışıklı oyuncu Uğur Güneş İtalya’nın en çok izlenen kanalı Chanel 5’in reyting rekorları kıran programı Verissimo’ya konuk oldu.

Uğur Güneş'ten İtalya çıkarması!

Uğur Güneş, İtalya’nın en ünlü programları arasında yer alan Verissimo’ya katılan ünlü oyuncularımız arasına adını yazdırdı.

Dünyanın pek çok yerinden ünlü sanatçıların katıldığı programın konuğu; yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren, geçtiğimiz yıl Murex D’Or Uluslararası Ödül Töreni’nde ‘Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nün de sahibi olan Uğur Güneş’ti.


Uğur Güneş'ten İtalya çıkarması!


İtalya’ya gittiği an itibariyle hayranlarından yoğun ilgi gören başarılı oyuncu hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre program yayınlandığı an itibariyle Güneş, sosyal medyada TT oldu.


Uğur Güneş'ten İtalya çıkarması! - Resim : 2 


İtalyan hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Uğur Güneş; "İtalya’da bu kadar çok seviliyor olmak bizi mutlu ediyor. Beni burada çok güzel ağırladınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Türkiye’de yaşadığımız bu üzüntülü günlerde bize verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkür ederim. Deprem maalesef Türkiye’nin bir gerçeği ve biz bu gerçeği çok acı şekilde yaşadık. Benim de yakın bir arkadaşımın ailesi enkaz altında kaldı ve saatler sonra sağ salim çıkarıldı. Umarım böyle bir felaketi bir daha asla yaşamayız" dedi.

 
Yılmaz rolüne hayat verdiği unutulmaz dizi “Bir Zamanlar Çukurova”yla ilgili de konuşan Güneş; "Türkiye’de de reyting rekorları kırarak en çok izlenen dizi olan “Bir Zamanlar Çukurova’nın İtalya’da bu kadar yoğun ilgi görmesi ve Yılmaz karakterinin bu kadar benimsenmesi beni çok mutlu etti. Yaptığımız projenin bu kadar çok kişi tarafından sevilmesi ve ilgi görmesi çok gurur verici" diye konuştu.


 Uğur Güneş'ten İtalya çıkarması! - Resim : 3


Çocukken pilot olmak istediğinden bahseden Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üniversiteye geçince oyuncu olmaya karar verdim. Başlarda televizyona çıkarken çekiniyordum. Fakat zamanla alıştım. Ailem ilk başta oyuncu olmama pozitif bakmıyordu ve başka mesleğe yönelmemi istediler. Fakat ben oyuncu olmaya karar verdikten sonra fazlasıyla destek oldular ve benimle gurur duyuyorlar. Anne ve babama bu destekleri için çok teşekkür ederim…"


Uğur Güneş'ten İtalya çıkarması! - Resim : 4