Ünlü boksörden şok iddia: "Yasak aşk yaşayan karım annemi darp etti"

Milli boksör Sinan Ulutürk, eşi Leyla Süleymanova'nın kendisini şarkıcı Mert Cihan Özcan ile aldattığını iddia etti.

Ünlü boksörden şok iddia: "Yasak aşk yaşayan karım annemi darp etti"

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre eşinin ilk evliliğini Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan ile yaptığını söyleyen boksör, Süleymanova ile tanıştığında kendisine, "Spor hocasıyım ve müsabakalara çıkıyorum. Ben kimim biliyor musun Demet Akalın'ın eski kocası Oğuz Kayhan ile evliydim, yeni ayrıldım" dediğinden bahsetti.

'MAĞDUR OLDUM'

Evliliklerinin 3. ayından itibaren eşinin alkol problemi ve gece hayatına düşkün olduğunu öğrendiğini söyleyen milli sporcu, Süleymanova'nın önceki evliliğinden olan çocuğuna bakıcı tutup yıllarca çocuğun masraflarını karşıladığını anlattı.

Evliliklerinin ilk yılında evlerini ayırıp boşanma davası açtıklarını söyleyen boksör, sonrasında eşinin intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti.

Bunun üzerine barışan ikili, birkaç ay sonra yeniden sorun yaşamaya başladı.

Eşinin alkol alıp gece hayatına devam ettiğini söyleyen sporcu, "Maddi isteklerine yetemediğim için sürekli maça çıkıyordum. Sonrasında sakatlandım. Maçlara çıkamadığım için sponsorlarıma paralarını iade etmek zorunda kaldım ve evimi sattım. Daha sonra huzursuzluklar büyümeye başladı. Tekrar boşanma davası açtık" diye konuştu.

Bir süre spor salonunda yaşadığını söyleyen milli boksör, "Pandemide mağdur oldum, babam kanser oldu. Onun hesabında olan param için kendisini aradım. 'Yarısını bana ver, babam hasta' dedim. Elindeki çantayı sallayarak 'Senin paran anca bunu almaya yetti' diyerek beni aşağıladı" dedi.

7 ay önce mahkemede eşinin arkadaşının, kendisi hakkındaki "Aleyna Tilki ile evlenecek" şeklindeki iddiasısıyla davanın seyrini değiştirmeye çalıştıklarını belirten boksör, eşinin hamileyken çocuğunu düşürdüğü iddiasını da yalanlayarak tepki gösterdi.

Boşanma davası devam ederken Süleymanova'nın şarkıcı Mert Cihan Özcan ile ilişki yaşamaya başladığını belirten sporcu, eşinin evlilik birliği içinde yaşadıkları evde son bir yıldır Mertcan Özcan ile yaşadığını ve ilişkilerini gizlemeyip sosyal medyada paylaştıklarını söyledi.

Anne ve babasıyla kiraya çıktıklarını söyleyen sporcu, kendisi evde yokken Mert Cihan Özcan ve eski eşinin birlikte eve gelip kapıyı zorlayarak içeri girdiğini iddia etti.

Ulutürk, "Annemi dövüp tehdit ettiler. Annem KOAH hastası, çok büyük sıkıntılar yaşadı. Annemi zar zor hastaneye yetiştirdim" diye konuştu.