Veyis Ateş ekrandan buhar oldu!

Sedat Peker'in son paylaştığı videosundaki iddiaların ardından Habertürk TV'de akşam bültenini sunan Veyis Ateş, ekrana çıkmadı. Ekrandan buhar olan Ateş'in akıbeti merak ediliyor...

Veyis Ateş ekrandan buhar oldu!

Sedat Peker'in gündeme bomba düşen iddialarının ardından kamuoyunda büyük tepki çeken Veyis Ateş, hafta içi her gün saat 17:00 ile 19:00 arasında Habertürk TV'de sunduğu akşam haberlerinde görünmedi.

Ekrandan buhar olan Veyis Ateş'in yerine haber bülteninin sunumunu üstlenen Ceren Bektaş Atuk izleyicilere, "Veyis Ateş yıllık izinde olması dolayısıyla akşam haberlerinde birlikteyiz." şeklinde bir açıklama yaptı.

Odatv'ye konuşan Veyis Ateş ise ekrana çıkmamasıyla ilgili, "Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım" dedi. Ateş'in "Ekrana çıkmamanızın Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi var mı" sorusuna da "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" yanıtını verdiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker'in YouTube'da yayımladığı 9. videosunda Habertürk TV'nin ekran yüzü Veyis Ateş'le ilgili ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Peker, videoda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlattığı bölümde; Korkmaz’ın Bodrum'da bulunan lüks oteli Paramount'ta savcı, emniyet müdürü, hâkim ve gazetecilerin kaldığını öne sürmüştü. 'Paramount Kadrosu' olarak bahsettiği isimlerin bu otelde para ödemeden tatil yaptığını iddia eden Peker, Veyis Ateş için ise "O da kadrodaydı" demişti.

Peker'in açıklamalarının ardından ünlü ekran yüzü Veyis Ateş kamuoyunda büyük tepki çekti.