Vuslat Doğan Sabancı kazadan eşi Ali Sabancı'yı sorumlu tutuyor

Vuslat Doğan Sabancı ile Ali Sabancı geçtiğimiz aylarda geçirdikleri bot kazasında ölümden dönmüşlerdi. Kazada ağır yara alan Vuslat Doğan Sabancı ile Ali Sabancı hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Vuslat Doğan Sabancı kazadan eşi Ali Sabancı'yı sorumlu tutuyor

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Sabancı çifti hakkında köşesinde şu ifadeleri kullandı:

"24 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros adasında geçirdikleri bot kazasında ölümden dönen Ali-Vuslat Doğan Sabancı çifti ile ilgili çok acayip bir dedikodu dolaşıyor!

Kazada yüzünden ağır şekilde yaralanan ve eski görünümüne kavuşabilmek için geçen ay New York'a giden Vuslat Doğan Sabancı ile geçen hafta insan içine karışmaya başlayan Ali Sabancı'nın arasının çok kötü olduğu konuşuluyor!

Sosyetede konuşulan dedikodulara göre, Vuslat Hanım, kazadan eşi Ali Bey'i sorumlu tutuyormuş. Çünkü Ali Bey, Leros'ta botu ısrarla kendisi kullanmak istemiş, Vuslat Hanım, 'Bırak personel kullansın' demesine rağmen Ali Bey, dümene kendisi geçmiş ve o feci kaza yaşanmış.

Vuslat Hanım, kendisine bunları yaşattığı için eşini affetmiyormuş. O yüzden de hiç görüşmüyormuş. Vuslat Hanım çok zor bir süreçten geçiyor, umarım iyileşirken kazada yara alan evliliğinin yaraları da sarılır. Sağlık sorununa bir de mutsuzluk eklenmez inşallah."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!