Yağmur Sarınç'a 3 gün zorlama hapsi

Ünlü futbolcu Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç'a kendisini dolandırdığını, para sakladığını ve başka erkeklerle gezdiğini iddia ederek 2019 yılında çekişmeli boşanma davası açmıştı.

Yağmur Sarınç'a 3 gün zorlama hapsi

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Yağmur Sarnıç’ın çalıştığı oteli bastığını ileri süren Emre Aşık, "Emre’nin ‘E’si kalmayacak. Türkiye’de seni bitireceğim"’ diyerek kendisini tehdit eden Yağmur Sarnıç’ı savcılığa ihbar etmişti. Bununla birlikte Yağmur Sarnıç ile cezaevi firarisi olan eski sevgilisi Erdi Sungur, Emre Aşık’ı öldürmek için cinayet planı yaptıkları iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında dava açılmıştı.

ÇOCUKLAR HACİZ KARARIYLA ALINDI

Mahkeme, önce çocukların geçici velayetini Yağmur Sarnıç'a vermiş ve aylık 10 bin lira nafaka ödenmesini hükmetmişti. Emre Aşık, daha sonra eşinin çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yağmur Sarnıç hakkında ‘basit yaralama ve kötü muamele’ suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasının ardından Aile Mahkemesi, üç çocuğun geçici velayetini baba Emre Aşık’a verdi. Emre Aşık da çocuklarını haciz kararıyla Yağmur Sarnıç’tan almıştı.

‘NAFAKA ÖDEMEK İSTEMİYORUM’

Geçtiğimiz celselerde Yağmur Sarnıç adliyeye sevgilisi Beycan Şenürek ile birlikte gelmişti. Duruşmada söz alan Emre Aşık, eşinin televizyon programlarına katılarak başka bir erkekle birlikte olduğunu açıkladığını ve artık ona nafaka vermek istemediğini söylemişti.

DAVA GÖRÜLMEYE DEVAM EDİYOR

Sık sık gündeme gelen Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın çekişmeli boşanma davası Aile Mahkemesi’nde bugün görüldü. Duruşmaya Emre Aşık avukatı Funda Sadıkahmet Alp ile birlikte katılırken, Yağmur Sarnıç duruşmaya gelmedi.

3 GÜNLÜK ZORLAMA HAPİS

Mahkemede Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp, Yağmur Sarnıç'a verilen 3 aylık koruma kararını sosyal medya hesabından ve televizyon kanallarından Emre Aşık hakkında konuşarak ihlal ettiğini ve cezalandırılmasını istedi. Buna karşılık olarak mahkeme, Yağmur Sarnıç'a 3 gün zorlama hapis cezası verdi. Duruşma tanık dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.