'Yasak Elma' dizisinde şok gelişme

Önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan "Yasak Elma" dizisinde 5 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Haftaya peş peşe seyircinin şoke olacağı gelişmeler olacak.

'Yasak Elma' dizisinde şok gelişme

100 bölümü geride bırakan "Yasak Elma" dizisinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Usta televizyoncu Fatih Aksoy'un imza attığı dizi setinden geçen hafta paylaşılan bir fotoğraf seyircide büyük merak uyandırdı.

Fenomen dizinin Cansu'su Nilperi Şahinkaya'nın parmağındaki alyans kafaları karıştırdı.

"Acaba Cansu, takıntılı şekilde aşık olduğu Çağatay'la (Berk Oktay) mı evlendi?" sorusu soruldu. Sorunun cevabını veriyorum; "Evet"... Peki bu nasıl oldu? Eşine deliler gibi aşık olan Çağatay bunu nasıl yaptı?

103. bölümün heyecanını kaçırmadan bir iki tüyo veriyorum. 102. bölümün sonunda Yıldız (Eda Ece) ile Çağatay evde çıkan yangında ölümden dönüyor. Ve yeni bölümde görüyoruz ki, 5 yıllık zaman atlaması yaşanmış. Yangında geçirdiği kaza sonrası 5 koca yıl komada kalan Yıldız uyandığında eşinin Cansu'yla evlendiğine, üstelik oğlu Halit Can'ın da Cansu'ya "Anne" dediğine tanık olup büyük bir şok yaşıyor. Ve böylece Yasak Elma'da yepyeni bir dönem başlıyor.

Birsen ALTUNTAŞ / TV100