Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia!

Avrupa'nın en büyük organizasyon şirketlerinden biri olan Streetlife, Zeynep Bastık ve Edis'e üç konser vermeleri karşılığında 400 bin Euro (yaklaşık 13 milyon TL) ödedi. Ancak şirket yetkililerinin iddiasına göre iki sanatçı konserlere çıkmadıkları gibi aldıkları parayı da iade etmedi.

Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia!

Sabah Gazetesi'nden Hakan Uç'un haberine göre Zeynep Bastık ve Edis'le 3 konserlik bir anlaşma yaptıklarını, 3 tane de konser afişi bastırdıklarını söyleyen Streetlife yetkilileri; iki şarkıcının teknik konuları gerekçe göstererek ve yeni tarih de vermeyerek konserlerini iptal ettiklerini belirtti.



Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia!


İHTARNAMEYİ TESLİM ALMADILAR

Bu gelişme sonrası firma sahibi ve yetkililer, iki şarkıcıya ulaşmaya çalıştı, ancak Bastık ve Edis ne telefonlarını açtı, ne de e-maillere geri dönüş yaptı.


Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia! - Resim : 2


İki sanatçıya hiçbir şekilde ulaşılamayınca firma, ihtarname çekti. Ancak Edis ve babası bu ihtarnameleri de teslim almadı. Öte yandan şirket avukatları İstanbul'a geldi ancak yine de kimseye ulaşılamadı.



Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia! - Resim : 3


Avrupa'nın en büyük organizasyon şirketlerinden biri olan Streetlife, 2022 yılında Stuttgard, Berlin ve Düsseldorf'ta konser vermeleri için iki Türk sanatçıyla anlaşma imzaladı. Zeynep Bastık ve Edis'e bu iş karşılığında 200'er bin Euro ödeme yapılması kararlaştırıldı.

AFİŞLERİ BİLE BASILDI

Şirket, iki sanatçının bağlı olduğu menajerlik şirketlerine önce ön ödeme yaptı, ardından da tüm bedeli banka aracılığıyla yatırdı.

Ardından konserler için ilanlar bastırıldı.


Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia! - Resim : 4



Şirket anlaşmaya güvenerek Almanya'nın üç şehrinde konser alanı bulup kiralama ücreti ödedi.

İki sanatçı ve ekibi için uçak biletleri alındı, vize ücretleri karşılandı.

Ancak iki yakın arkadaş olan Edis ile Zeynep Bastık konserlere katılmayacaklarını belirtti.


Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia! - Resim : 5


Şirket yetkilileri sadece sanatçılara değil, organizasyonla ilgili ödemeler de yapıldığını belirterek toplam zararlarının 26 milyon lira olduğunu iddia etti.

Konser salonlarını kiralatıp, reklamlarını yaptırıp sonrasında konserlere katılmayarak tüm masrafları müzik şirketine yıkan iki ünlü, daha sonra Avrupa'nın başka ülkelerinde başka organizasyon firmalarıyla anlaşmalar yaparak konserler verdi.



Zeynep Bastık ve Edis hakkında şoke eden iddia! - Resim : 6