Zeynep Beşerler'den Ozan Güven'e tam destek!

‘Kadına şiddet’ davasıyla gündemde olan Ozan Güven’e ünlü kadın oyuncudan destek geldi! Bir çocuk annesi Zeynep Beşerler, birçok meslektaşının aksine Ozan Güven'in arkasında duruyor…

Zeynep Beşerler'den Ozan Güven'e tam destek!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre geçtiğimiz Temmuz'da eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen Ozan Güven, bütün kadınlardan tepki çekti. Ancak Güven'in meslektaşı Zeynep Beşerler, "Ozan Güven çok eski arkadaşımdır. Böyle bir canilik yapabileceğine inanmadım" yorumunu yaptı.

Zeynep Beşerler'den Ozan Güven'e tam destek!

Önceki gün Armutlu'da görüntülenen güzel oyuncu, yine Güven'in arkasında durdu.

"Mahkemeye taşınmış bir şey hakkında konuşmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olursa bu ülkede herkes savcı, hakim olur. Mahkemede ne sonuç çıkacak bekleyelim. Ona göre hepimiz cephemizi alalım" diyen Zeynep Beşerler'e "Ozan Güven'le bir proje gelse oynar mısınız?" diye soruldu.

5 BİN TL'Yİ DE SAVUNDU

"Oynarım tabii ki; Ozan çok sevdiğim ve iyi bir oyuncu" diyen Beşerler, bununla da kalmadı. Zeynep Beşerler, ünlü oyuncunun mahkemede söylediği "Aylık kazancım 5 bin TL" açıklamasıyla ilgili de şu şaşırtan açıklamayı yaptı: "Kazanç olarak doğru, şu an çalışmıyor. Biriktirdiği parayı sormamışlardır herhalde!"

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 13.5 yıl hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven, skandalın ardından İstanbul'u terk edip Cunda'ya yerleşerek organik tarım yapmaya başladı.

Bir çocuk annesi Zeynep Beşerler, birçok meslektaşının aksine Güven'in arkasında duruyor…

TAKVİM GAZETESİ