Zeynep Korel: "Evliliğimi başından beri istemiyorlardı"

Amerika'da temizlikçilik yaptığını söyleyerek gündeme gelen Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel, merak edilenleri anlatmaya devam etti.

Zeynep Korel: "Evliliğimi başından beri istemiyorlardı"

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Zeynep Korel, "Kardeşimin hamile olduğunu bilmiyordum. Onu yıllardır görmüyorum, özel hayatında ne olup bitiyor bilmiyorum" dedi.

Korel açıklamalarına şöyle devam etti: "İkinci çocuğuma hamileyken çok kötü günler yaşadım. İkinci evliliğimi başından beri istemiyorlardı zaten. O evliliğimde hamile kaldım. Hamileliğimin ilk gününden itibaren bana psikolojik şiddet uyguladılar. Özellikle de annem. Hamilelik sürecinde bana asla destek olmadılar. Öyle çok üzüldüm ki bu yaşananlara. Zaten zor bir evliliğim vardı, üstüne bir de bu üzüntüyü yaşayınca 4.5 aylık hamileyken çocuğumun kalbi durdu. Bebeğimi kucağıma alacağım günleri hayal ederken kaybettim onu. Hiç unutamıyorum o günü. Benim için çok büyük travmadır. Ve biliyor musunuz, kardeşim 'Geçmiş olsun' diye telefon bile açmadı bana. Hâlâ içimde taşıyorum ikinci bebeğimi kaybetmenin acısının."

TUBA KALÇIK'IN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...