49 ilde 'Narkoçelik-10' operasyonu: 250 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-10' operasyonlarında 250 şüphelinin yakalandığını ve 1 ton 19 kilo uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu.

49 ilde 'Narkoçelik-10' operasyonu: 250 gözaltı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde; İzmir, Ankara, Antalya, Samsun, Mersin, Kırklareli, Adana, Konya, Aydın, Karaman, Bolu, Çanakkale, Isparta, Van, Osmaniye, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Gaziantep, Kocaeli, Muğla, Şanlıurfa, Bursa, Kırıkkale, Hatay, Rize, Düzce, Bilecik, Malatya, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Trabzon, Tekirdağ, İstanbul, Adıyaman, Aksaray, Denizli, Kahramanmaraş, Yalova, Yozgat, Balıkesir, Mardin, Batman, Gümüşhane ve Eskişehir, Hakkari, Bingöl ve Iğdır'da uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 'Narkoçelik-10' operasyonları düzenlendiğini belirtti.

'GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ'

Yerlikaya, "Operasyonlarda; 1 ton 19 kilo uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız, milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Zehir tacirlerine sesleniyorum; gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.

49 ilde 'Narkoçelik-10' operasyonu: 250 gözaltı


DHA