Ahsen Eroğlu: "Mesajları okuyunca kanım dondu"

Seçim sonucu ilan edildikten sonra, Türkiye'den ayrılacağını açıklayan 28 yaşındaki Ahsen Eroğlu, bir grup tarafından linç edilmesinin ardından sözlerine açıklık getirdi.

Ahsen Eroğlu: "Mesajları okuyunca kanım dondu"

Ahsen  Eroğlu pazar günü sandık başında görev almış, seçim sonucunu öğrendikten sonra da yurt dışına taşınacağını açıklamıştı.

Genç oyuncu sosyal medyada aralarında kendisinden 50 yaş büyük olan 78 yaşındaki Sevim Emre'nin de olduğu bir grup tarafından tepki görünce yeni ve uzun bir açıklama daha yaptı.

Türkiye’den tamamen ayrılmayacağını belirten yetenekli oyuncu “Biraz sakin olabilir miyiz? Arkadaşlar elimden geldiğince kafaları netleştirmek istiyorum. Sonuna kadar okursanız çok sevinirim şimdi… Sabahtan beri bana gelen mesajları atılan başlıklara bakıyorum… Ülkeyi terk ediyor diye yazıyor arkadaşlar… Ben ülkemi terk etmiyorum. Burası benim evim, çalışmakta olduğum bir iş arkadaşlarım ailem sevdiklerim var dönmek üzere giderim… Zaten yan çiziyor demişsiniz anlamadım bunu mesela…” mesajını yayınladı.

Ahsen Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Mesleğini çok seven biri olarak uzun zamandır oyunculuğuma ne ekleyebilirim, çizimlerimi nasıl geliştirebilirim diye düşünüyorum… Kendimi geliştirmek istiyorum… Bana katkı sağlayacak şeylere odaklanmak istiyorum. Tekrar üniversiteye gitmek istiyorum mesela, dil öğrenmek istiyorum… Yani mutsuz olduğum için değil, gelişmek ilerlemek için gitmek istiyorum.”