Ajda Pekkan ve Tarık Akan arasında geçmişte neler yaşandı? Evine çağırmış ama...

Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz sesi Gönül Yazar, katıldığı canlı yayında Ajda Pekkan ve 2016 yılında kaybettiğimiz merhum aktör Tarık Akan arasında neler yaşandığına dair yıllar sonra şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ajda Pekkan ve Tarık Akan arasında geçmişte neler yaşandı? Evine çağırmış ama...

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına bağlanan Gönül Yazar, Bilal Özcan'ın "Geçmişte Tarık Akan ile Ajda Pekkan arasında bir aşk yaşandı mı?" sorusuna yanıt verdi.


Ajda Pekkan ve Tarık Akan arasında geçmişte neler yaşandı? Evine çağırmış ama...


Ajda Pekkan ile geçmişte yakın oturduklarını ve yakın görüştüklerini anlatan Gönül Yazar, "İki kız kardeş gibiydik. Evet, aramızda konuşuyorduk... Bir gece onunla onun evinde kahve içiyorduk. Aktörlerden bahsediyorduk. Hangisi en güzel diye. Ben dedim ki Tarık Akan değil mi dedim. 'Aman ben de öyle zannettim eve çağırdım. Yani aramızda bir şeyler olacaktı ama ses tonu çok çirkindi' dedi. Bir soğukluk olmuş ses tonundan dolayı. Sesinin tonu iyi değilmiş. Filmlerde onu dublajcılar konuşuyormuş." ifadelerini kullandı.


Ajda Pekkan ve Tarık Akan arasında geçmişte neler yaşandı? Evine çağırmış ama... - Resim : 2


Yazar'ın sözlerini onaylayan Bilal Özcan da "Evet evet arkadaşları ilerledikten sonra şimdi bunları tabi böyle açık açık konuşmak ne kadar doğru ama beraber beraber olmayı arzu etmiş. Ancak ses tonundan rahatsız olunca tüm hevesi kaçmış Ajda Pekkan'ın ve o ilişki de devam etmemiş. Ben de duymuştum." ifadelerini kullandı.



Ajda Pekkan ve Tarık Akan arasında geçmişte neler yaşandı? Evine çağırmış ama... - Resim : 3