Akıl almaz olay! Üç yasak aşk dört ölüm!

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir otel sahibinin kızı olan Güllü Kanyılmaz, 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Ferhat Altay'dan eşinden boşanıp kendisiyle evlenmesini istedi. Altay kabul etmeyince aralarında kavga çıktı. Kanyılmaz sevgilisini bıçaklayarak öldürdü, kendisi de yaralandı.

Akıl almaz olay! Üç yasak aşk dört ölüm!

Sabah Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre Aliağa ilçesinde ise eşinden ayrı yaşayan bir çocuk annesi Hacer Bodur, 1.5 ay önce sevgilisi Muzaffer Çıtır ile birlikte ev tuttu.

Önceki akşam Bodur polisi arayıp intihar edeceklerini söyledi. Polisler, kapıyı çilingirle açıp girdikleri evde, Bodur ve Çıtır'ın cesedini buldu. Çıtır'ın, Bodur'u başına 3 kurşun sıkarak öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Bayraklı ilçesinde ise evli ve 2 çocuk annesi Hediye D. (41), yasak aşk yaşadığı, yine kendisi gibi evli olan Mikail G.'nin (29) evine gitti. İki arasında tartışma çıktı.

Evdeki pompalı tüfeği alan Mikail G., Hediye D.'yi sol omzundan vurdu. Mikail G. aynı silahla intihar etti. Hediye D. hayati tehlikeyi atlatamadı.