AKP’li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

Elazığ’da polisin eş zamanlı düzenlediği iki ayrı fuhuş operasyonunda aralarında Mollakendi beldesinin AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKP’li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

Elazığ'da, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da aralarında olduğu 4 şüpheli tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, tespit edilen 5 otel ve pansiyonda fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin edenlere yönelik ‘Cemre’ operasyonu düzenlendi.


AKP’li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı


Operasyonda işletme yetkililerinin de aralarında olduğu 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından şüphelilerden Mollakendi Belde Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da aralarında olduğu 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, 1’i adli kontrolle serbest bırakıldı.


AKP’li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı - Resim : 2


AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan’ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi.

DHA