Aleyna Kalaycıoğlu: "Batuhan benim için silinmiştir"

"Survivor" yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden olan Aleyna Kalaycıoğlu, konuk olduğu programda Batuhan Karacakaya hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aleyna Kalaycıoğlu: "Batuhan benim için silinmiştir"

Şimdilerde şarkıcılığa adım atan Aleyna Kalaycıoğlu kendisine yöneltilen "Batuhan Karacakaya ile neden küstünüz? hiç konuşmaya fırsatınız oldu mu? Batuhan ile hiç duygusal bir şey yaşadınız mı? Batuhan'a aşık mısın?" sorularına şu cevabı verdi:

"Arkadaşlar Batuhan'a tabii ki aşık değilim şöyle oldu adada benim ve onun çok yalnız kaldığı bir süreç olmuştu ve biz orada çok güzel bir iletişim yakaladık dertleştik aslında Batuhan'la bu da ekrana farklı yansımış.

Aleyna Kalaycıoğlu: "Batuhan benim için silinmiştir"

Batuhan'la yarışmadan çıktıktan sonra iletişim kopukluğu yaşadık herkes kendi hayatına odaklandı doğal olarak başka muhabbetimiz olmadı...

Onun benim aileme karşı yaptığı çok büyük bir hata var. Kardeşimin adını konseyde ağzına alarak beni orada çok kötü bir şekilde lanse etmeye çalıştı.

Son dörde kalmamı yediremediği için kendisi hiç hoş olmayan; insanlık duygusunu içinde barındıran bir insanın söyleyemeyeceği kelimeler sarf etti. Benim için o silinmiştir!"