Aleyna Tilki: "Benim büyümeye vaktim olmadı"

Daha önce özel hayatıyla ilgili "Ben keko seviyorum" ifadelerini kullanan Aleyna Tilki, yeni açıklamalarda bulundu.

Aleyna Tilki: "Benim büyümeye vaktim olmadı"

Geçtiğimiz günlerde 'Başıma Belasın'ı müzikseverlerle buluşturan Aleyna Tilki, katıldığı Özgür Aras'ın 30. yıl partisinde yeni şarkısı hakkında konuştu. 

Aleyna Tilki, "Şu an gelen tepkiler çok güzel. Beğenmeyen kimseyi görmedim. Bence bu güzel bir şey. Yakında klibim de çıkacak. Biliyorsunuz geçmişte benim ses tellerim yırtılmıştı, o iyileşti. İyileşir iyileşmez de bir şarkı söyleme isteği duydum. Aylar önce bu demoyu okumuştum.


Aleyna Tilki: "Benim büyümeye vaktim olmadı"

 

Dinlerken çok üzülmüştüm. Dinlerken, 'Hepimizin duygularına sahip çıkması, üzüntüsüne de, mutluluğuna da sahip çıkması gereken bir dönemde ifade etmek yerine, seslendirip hep beraber dinleyip üzülelim istedim. Yalnız kalmayayım üzülürken' dedim." ifadelerini kullandı.

"BENİM BÜYÜMEYE VAKTİM OLMADI"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre Aleyna Tilki, ayrıca "Benim amacım hep duygularımı paylaşmak. Zamanında çocukluğumu paylaştım, yeri gelir dengesizliklerimi, yeri gelir mutluluğumu paylaşırım. Benim büyümeye vaktim olmadı. Hep çalıştım. Öğreniyorum büyümeyi" dedi.


Aleyna Tilki: "Benim büyümeye vaktim olmadı" - Resim : 2


"ALANIMA SAYGI DUYAN KEKO SEVİYORUM"

Daha özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan ve "Ben keko seviyorum" ifadelerini kullandan Aleyna Tilki, konuyla ilgili de "Maço erkek olabilir. Tabii ki de alışıldık bir keko istemiyorum. Benim kekoluk kriterim farklı. Alanıma saygı duyan keko seviyorum" diye konuştu.