Ali Atay'dan eşi Hazal Kaya ile ilgili şok sözler: "Hazal hain ve gaddardır"

"Ölümlü Dünya" film serisinin yönetmeni Ali Atay, eşi Hazal Kaya'yla evliliği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ali Atay'dan eşi Hazal Kaya ile ilgili şok sözler: "Hazal hain ve gaddardır"

Ali Atay’dan eşi Hazal Kaya’ya ejderha benzetmesi: "Evde bir ejderhayla yaşıyorum"

Ali Atay son günlerde yönetmenliğini yaptığı “Ölümlü Dünya 2” filminin başarısıyla gündemde… Atay’ın hem yazar ekibinde olduğu hem de yönettiği serinin ikinci filmi 4 haftada 1 milyon 419 bin 65 seyirci, 181 milyon 824 bin 329 TL hasılat elde etti.

Sinemaya hareket getiren filminin galasında Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan Ali Atay, eşi Hazal Kaya’nın kadın hakları konusundaki hassasiyeti hatırlatılınca “Ben evde bir ejderha ile yaşıyorum. O ejderhanın lavlarının arasında kaldığım oluyor. Denge işte öyle… Birbirimize dürüst davranmayı öğrenmemiz zaman aldı. Kolay bir şey değil. Bir insanın kendine karşı dürüst olması da çok kolay değil. İlişkide olduğun kişiye karşı dürüst olmak en dünyanın en zor şeyi… Zaman içinde o alevlerin içinde kala kala öğrendim” dedi.

“Hazal hain ve gaddardır”

Hazal Kaya’nın “Ölümlü Dünya 2”nin senaryosunu okuduğunu ama filmi galada izlediğini belirten Ali Atay şöyle konuştu: “Hazal senaryoyu okudu senaryoyu çok seviyordu. Ben filmi galada izlemesini istediğim için özellikle izletmedim. Galada sürekli yanımda gülen birinin olması beni motive ediyor. Hazal’ı her zaman en sona saklıyorum. Mesela kabul etmek üzere olduğum bir proje olursa Hazal’a gösteririm. ‘Ben bunu yapmak üzereyim, ne diyorsun?’ derim. O da çok haindir ve çok gaddardır. O yüzden ona güveniyorum.”

“Hazal’a zorla kadın hikâyesi yazdıracağım”

Eşinin çok yetenekli olduğuna vurgu yapan Ali Atay sözlerini şöyle sürdürdü: “Hazal çok yetenekli… Dayanamadım bir tweet attım; karım aşırı yetenekli ama ürkek içine kapanık… Ya diyorum yazıyorsun yaz. Niye bir kadın hikayesi yazmıyorsun? Ben kadın hikayesi yazmayı beceremiyorum. Ben becerebilsem ama kadın konuşturmak çok zor… Onu becerebilsem amenna gireyim ama yazamıyorum. En sonunda Hazal’a zorla kadın hikâyesi yazdıracağım…”

“Kavgalı, kanlı bıçaklı hale de gelebiliriz”

Ali Atay Hazal Kaya’yla beraber çalışıp çalışmayacağı konusunda da “Birlikte çalışabilir miyiz bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok… Çalışamayız anlamında değil. Onun bakış açısı farklı, benimki farklı… Onun yaptıklarını ben çok beğeniyorum, benimkini o beğeniyor… Bir araya gelince ne olur ben de bilmiyorum ya… Ya çok iyi bir şey çıkar ya da kavgalı, kanlı bıçaklı hale de gelebiliriz” diye konuştu.