Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın geçirdiği kaza aileyi birleştirdi

Vuslat Doğan-Ali Sabancı'nın ölümden döndüğü bot kazası da Sabancı Ailesi'ni birleştirdi.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın geçirdiği kaza aileyi birleştirdi

Bilenler bilir; Sakıp Sabancı'nın vefatının ardından holdingin başına merhum İhsan Sabancı'nın kızı Güler Sabancı'nın geçmesinin ardından Sabancı Ailesi bölünmüştü.

Merhum Hacı Sabancı'nın çocukları Ömer Sabancı ve Demet Sabancı Çetindoğan ile Şevket Sabancı ve çocukları Ali Sabancı, Sadıka Sabancı ve Emine Sabancı Kamışlı holdingden ayrılmıştı.

Şevket Sabancı da çocuklarıyla birlikte 2000 yılında Esas Holding'i kurmuştu. O tarihten sonra da selamı sabahı kesmişler; ne iyi günde ne de kötü günde bir araya gelmişlerdi. Ta ki, Vuslat Doğan-Ali Sabancı'nın kazasına kadar.

Çiftin tedaviye alındığı hastaneye akın edenler arasında, Güler Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer ve kardeşi Çiğdem Sabancı Bilen'i de görünce şaşırdım. Bu yakınlaşmanın devamı gelir mi bilmiyorum ama hastaneden iyi haberlerin gelmesinin ardından şimdi iş dünyası ve sosyete, aile arasında buzların erimesini konuşuyor.

Güler Sabancı ve Suzan Sabancı Dinçer; ne Kazım Köseoğlu'nun (2011), ne Can Köseoğlu'nun (2012), ne Pırıl Çetindoğan'ın (2021), ne de en son evlenen Hacı Sabancı'nın (2021) düğününe katılmıştı.

BÜLENT CANKURT'UN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ