Ali Sürmeli'den Kenan Işık'la ilgili flaş açıklama

Ali Sürmeli, 2014 yılından bu yana tedavi gören sanatçı Kenan Işık hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

Ali Sürmeli'den Kenan Işık'la ilgili flaş açıklama

Tiyatrocu Ali Sürmeli, Deniz Sarı'nın YouTube'de yayınlanan programına konuk oldu.

Burada bir itirafta bulunan Ali Sürmeli, 2014 yılından bu yana tedavi gören Kenan Işık ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Tiyatro oyunculuğundan sinemaya geçiş dönemini anlatan Ali Sürmeli, "Devlet tiyatrosunda Kenan Işık yönetmen. 'Yaşar Yaşamaz' oyununda 'Yaşar' rolünü Kenan Işık rolü bana verdi. 1975'ten beni tanıyan bir ağabey. 'Şu andan itibaren hiçbir televizyon dizisinde, sinemada seni görmeyeceğim' dedi. Yaşar Yaşamaz başladı, ödüller aldım, teklifler de geliyor. Yedi sene oynadım. Kenan ağabey sana sağlıklar diliyorum. Gözünü açıp da bizi seyretmiyor olabilirsin ama sesim sana geliyordur ağabey" dedi.


Ali Sürmeli'den Kenan Işık'la ilgili flaş açıklama


KENAN IŞIK İLE OLAN TELEFON KONUŞMASINI ANLATTI

Sürmeli, "Kenan Işık bir gün aradı. 'Bir arkadaşım geldi, senin eve de yakın. Hemen yanına git' dedi. Görüşmeye gittim. Arkadaşı, 'Kenan ağabey seni önerdi. Tipin çok uygun. Filmde figüranı oynayacaksın' dedi. Her şeye 'Hayır' diyen adam, 'Git bu filmde oyna' demiş. Ben de kabul ettim. 'Düş, Gerçek, Bir De Sinema' filmi ile ödül aldım. Benim için sinema öyle başlamış oldu. Sonra Osman Sınav çağırdı. 'Deli Yürek' dizisinde 'Turgay Atacan'ı oynadım." dedi.



Ali Sürmeli'den Kenan Işık'la ilgili flaş açıklama - Resim : 2


Mafya rollerinden sıkıldığını söyleyen Ali Sürmeli, "Bir gün Kenan ağabeye gittim. 'Bu nedir? Mafya dizisi yapan beni çağırıyor' dedim. '75'ten beri beni tanıyorsun. Acaba içimde kötü bir insan var da rol yaparken mi ortaya çıkıyor?' diye sordum. Kenan Işık benim hem ağabeyim, hem ustam, hem hocam. 'Ali filmlere bak, iyi adamı oynamak olay, kötü adamı iyi oyunculara oynatırlar' dedi." dediğini söyledi.