Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a ‘40’ ziyareti

Alişan, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın mezarını vefatının 40. gününde ziyaret etti.

Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a ‘40’ ziyareti

MedyaRadar'ın haberine göre Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, koronavirüse olmuş ve entübe edilmişti. Tektaş yoğun tedavi sonrası ise hayatını kaybetti.

Kardeş acısı yaşayan Alişan, ardından ikinci kez ölüm haberi ile yıkılmıştı. Şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin de Tektaş'tan 8 gün sonra hayatını kaybetmişti. Zor günler yaşayan ve bulduğu her fırsatı kardeşinin mezarında vakit geçirerek değerlendiren Alişan, kardeşinin 40'ında da oradaydı.

‘ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK...”

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..." diyen Alişan, Selçuk Tektaş'ın mezarındaki çiçeklerin fotoğrafını Instagram'dan "40" notuyla yayınladı.

Alişan’dan kardeşi Selçuk Tektaş’a ‘40’ ziyareti

Feriköy mezarlığında Selçuk Tektaş’ın 40 mevlidi vardı. Tüm aile bireyleri ve Selçuk Tektaş’ın sevenleri oradaydı. Alişan’ın üzüntüsü yüzünden okunuyorken anne ve babası da ayakta durmakta güçlük çekti. Alişan’ın annesinin feryatları ise yürekleri dağladı.