Amber Heard - Johnny Depp davasında karar çıktı

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki hakaret davasında kazanan Depp oldu. Jüri, Heard'ün Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Amber Heard - Johnny Depp davasında karar çıktı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki hakaret davasında jüri kararını verdi.

Depp, eski eşi Amber Heard’ın kendisine yönelik iftirada bulunduğunu öne sürerek açtığı hakaret davasını kazandı.

6 hafta süren dava sonunda 7 kişilik jüri Heard tarafından Deep’e yönelik ifadelerin doğru olmadığına karar verdi.

Jüri aynı zamanda Heard’in hareketlerinin “kötü niyet” taşıdığını belirterek, Heard’ün Deep’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

DEEP, HEARD’E 2 MİLYON DOLAR ÖDEYECEK

Jüri ayrıca, Herad’ün de Depp’in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp’in Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

“JÜRİ 6 YIL SONRA BANA HAYATIMI GERİ VERDİ”

Depp ise yaptığı yazılı açıklamada, kendisine yöneltilen karalama iddialarının kariyerine büyük bir zarar verdiğini ifade ederek, “6 yıl sonra jüri bana hayatımı geri verdi, çok mutluyum” dedi.

“BU BİR GERİLEME”

Kararın ardından bir açıklama yayınlayan Heard, hayal kırıklığına uğradığını dile getirerek, bu kararın kadınlar aleyhine olduğunu ifade etti. Heard, “Bu bir gerileme. Bu karar sesini yükselten bir kadının alenen utandırılabileceği ve küçük düşürülebileceği bir zamana geri götürüyor. Kadına yönelik şiddetin ciddiye alınması gerektiği fikrini ortadan kaldırıyor” dedi.