Angelina Jolie "Brad beni yağmaladı" deyince ortalık fena karıştı!

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası tüm gerginliğiyle devam ediyor. Karşılıklı olarak birbirine dava açan çiftin mahkemesi devam ederken, Jolie'den flaş bir iddia geldi.

Angelina Jolie "Brad beni yağmaladı" deyince ortalık fena karıştı!

HALKTV'de yer alan habere göre Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası tüm gerginliğiyle devam ediyor.

Karşılıklı olarak birbirine dava açan çiftin mahkemesi devam ederken, Jolie'den flaş bir iddia geldi.

Birliktelikleri döneminde tüm dünyada 'aşkın simgesi' olarak kabul edilen ve 'Brangelina' diye anılan eski eşler Angelina Jolie ile Brad Pitt, Miraval Şatosu yüzünden mahkemelik olmuştu.


Angelina Jolie "Brad beni yağmaladı" deyince ortalık fena karıştı!



Jolie, daha önce Pitt'in Miraval Şatosu şaraphanesini almak için kendisine 'sus payı' verdiğini öne sürmüş ve eski eşine milyonlarca dolarlık dava açmıştı.

Brad Pitt ise Jolie’nin kendisine zarar vermek için kendi hisselerini Rus bir iş adamı olan Yuri Shefler'e sattığını ancak bu satıştan haberi olmadığını iddia ederek Jolie'ye karşı dava açmıştı.



Angelina Jolie "Brad beni yağmaladı" deyince ortalık fena karıştı! - Resim : 2

350 MİLYON DOLAR İSTEDİ

Page Six'in ortaya çıkardığı belgelere göre; Pitt, eski eşini 'soymakla've yağmalamakla' suçlandı.

Jolie'nin eski yatırım şirketi Nouvel'in, aktörden zararların giderilmesi için 350 milyon dolar talep ettiği ortaya çıktı.

BİRLİKTE SATIN ALDILAR

Birlikte oldukları dönemde Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, Fransa'da Miraval Şatosu'nu satın almış ve alkollü içki işine soyunmuşlardı.


Angelina Jolie "Brad beni yağmaladı" deyince ortalık fena karıştı! - Resim : 3