Aras Bulut İynemli: "Atatürk rolüne layık olmaya çalışıyorum"

Aras Bulut İynemli-Bige Önal çifti, önceki gün uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Köpeklerini gezintiye çıkaran ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aras Bulut İynemli: "Atatürk rolüne layık olmaya çalışıyorum"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre yeni bir projede Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan İynemli, konuyla alakalı konuştu.

Aras Bulut İynemli, "Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Pek ayrıntı veremiyorum ama bayağı kapandım, çalışıyorum. Layık olmaya ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bütün ekip heyecanlı... Gerçekten konuşurken bile heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor. Bu proje teklifi bana ilk geldiğinde büyük bir onur duydum. Ben belli bir kesimi, yıllarını oynayacağım." ifadelerini kullandı.

"ROLÜNÜN ALTINDAN KALKACAĞINA ÇOK EMİNİM"

Bige Önal ise, "Ben de bir projeye hazırlanıyorum. Ben de söyleyemiyorum projemi, daha vakit var açıklamaya. Şimdi de provadan geliyorum ama çok heyecanlıyım. Ben Aras’ın ‘Atatürk’ rolünün altından kalkacağına çok eminim." dedi.

Aras Bulut İynemli: "Atatürk rolüne layık olmaya çalışıyorum"

"BÜYÜK BİR GURUR"

İynemli, daha önce de yaptığı açıklamada, "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Tüm ekip heyecanlıyız. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum, yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Ulu önderimizi elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız." demişti.

"BİRAZ DAHA ZAMAN İLERLEDİKTEN SONRA..."

Ünlü oyuncu, "Rolünüze nasıl hazırlanıyorsunuz?" sorusuna ise, "Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum." yanıtını vermişti.