Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ evleri ayırdı! Magazin dünyasına bomba gibi düştü!

1993 Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçilen Arzum Onan, 1996'da oyuncu Mehmet Aslantuğ ile nikah masasına oturdu. O günden bu yana sürdürdükleri mutlu evlilikle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ cephesinden şaşkına çeviren haberler geliyor.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ evleri ayırdı! Magazin dünyasına bomba gibi düştü!

Uzun süredir aralarının iyi olmadığı söylenen çift iddiaya göre yakın zamanda yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar'ın haberine göre herkesin yıllardır örnek olarak gösterdiği çiftin, kapalı kapılar ardında sorunlar yaşıyor. Arzum Onan'ın Mehmet Aslantuğ'dan aylardır boşanmaya çalıştığını, hatta evleri ayırdı.

Hatta her şeyi içine atmaktan rahatsızlanan Arzum Onan'ın hastalanma noktasına geldi ve sesi kısıldı.

Önceki gün yeni bir markanın yüzü olan eski Türkiye güzeli Onan'ın sesindeki sorun lansman sırasında da hissedilmiş.

Çifti yakından tanıyanlar, "Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ cephesinde uzun süredir işler öyle sanıldığı gibi güzel gitmiyor" diyor.

ÜZÜCÜ İDDİALAR!

27 yıllık evliliğinde sorunlar yaşayan ve bu yaşadıklarını taşımakta zorlanan Arzum Onan, artık dayanamayıp geçtiğimiz Aralık ayında, Aslantuğ ile Caddebostan'da birlikte yaşadıkları evinden ayrılarak Göktürk'e yerleşmiş. Ve boşanma davası açmış!

Mahkeme çiftin boşanması için Nisan ayının başına bir tarih vermiş. Ama Aslantuğ, iddia o ki Arzum Onan'a 'baskı' yaparak davayı ileriye aldırtmış.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un yeni boşanma davasının tarihi şimdilik 29 Mayıs!

Ama bu haberin çıkışının ardından, Aslantuğ, Onan'a davayı erteleme talebinde bulunabilir, bu bilgileri yalanlamasını isteyebilir... Tüm bunlar olasılıklar dahilinde... Bakalım ne olacak göreceğiz hep birlikte.

Tüm bu yaşananlardan oğulları Can'ın da haberi var elbette.

İkili arasındaki sıkıntıları yakınları çok iyi biliyor ve konuşuyorlar aslında. Sadece kamuoyunda dillendirilmiyor... Çünkü onlar hep, "ünlü örnek çift, mükemmel aile" imajı çizdiler.

Belli ki Onan ve Aslantuğ cephesinde işler öyle bir noktaya geldi ki artık buradan dönüşü yok!

SONAT BAHAR'IN SABAH GAZETESİ'NDEKİ YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!