Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor

Tanıştıkları ilk günden bu yana onlarca kez aşk paylaşımı yapan ve birbirlerine aşk dolu mesajlarla seslenen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evleri ayırmaya hazırlandığı iddia edildi.

Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasında parmakla gösterilen Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'la ilgili çıkan 'boşanma' dedikodusu, sevenlerini üzdü.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor


2015'ten beri oğulları Ali ve Düvenci'nin önceki evliliğinden olan kızı Melisa ile şen şakrak bir hayat süren çift, bir süredir sosyal medyadan beraber paylaşım yapmadı.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 2


Daha önce sık sık Instagram'da birlikte aşk pozlarını paylaşıp birbirlerinin fotoğraflarının altına romantik sözler yazan oyuncu çiftin, yaklaşık bir aydır mesafeli olduğu dedikodusu alevlendi.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 3

EVLER AYRILIYOR MU?

Bu iddiaların ardından gözlerin çevrildiği Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, sessizliklerini koruyarak 'boşanma' iddialarını adeta doğrular gibiydi.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 4


Takvim Gazetesi'nin haberine göre
kimileri ikilinin arasında basit bir kriz olduğunu söylerken kimilerine göre ise Ceyda Düvenci, evleri ayırmak için hazırlıklara dahi başladı...

AŞK PAYLAŞIMLARI VE AŞK SÖZLERİ TARİH Mİ OLDU?

Ünlü çift tanıştıkları ilk günden bu yana onlarca aşk paylaşımında bulunmuştu.

Ceyda Düvenci, "Beni fark edip, bize inanıp, beni inandırdığın ve el ele tutuştuğumuz 7 yıl önce bugüne bin şükür. Seninle son nefese kadar birlikte olacağımızı bilmek çok güzel. Ben bu hayatta en çok seni sevdim. İyi ki." demişti.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 5


Şakrak'ta "Bu fotoğraf seninle kutladığımız ilk doğum gününden. 5 yıl olmuş bile. Neler oldu, neler geçti... İyi ki dediğimiz bir yılın hali. Şükür... Kim bilir daha neler olup geçecek...

Çoluk çocuğa karışmış, hayat maçını şimdilik önde oynamaya devam ederek şans ile çabayı, istemek ile duayı, hayal ile rüyayı bir arada tıpkı bir lunapark kıvamında geçirdiğimiz yeni yaşların olsun. Dinlediğim en güzel türkülerim, en şık fırtınalarda çocuklarımla demir attığım limanımsın.

Hastalık ve sağlıkla bu zaman da bir hayli dalga geçerek, iyi gün ve kötü günü kıblemiz bilerek, inandığım kutlu yolda el ele yürüdüğümsün. Yaşların, yaşlarımız nice olsun. Hak korusun, saklasın bizi. Seni seviyorum." diyerek eşi Düvenci'ye seslenmişti.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 6

YALANLADI

Öte yandan 2. Sayfa'nın haberine göre Ceyda Düvenci gazetelerde yer alan bu haberi yalanladı.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 7


Ayrılık iddialarına sessiz kalan çift, dün akşam Fenerbahçe - Galatasaray derbisini birlikte izledi.



Aşk paylaşımlarıyla bilinen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ayrılıyor - Resim : 8



Ceyda Düvenci eşi Bülent ve oğlu Okan Ali'nin fotoğrafını paylaştı.