Aslan Tekstil'de işler karıştı! İntikamcı babaya 'işe iade' davası!

Aslan Tekstil'in sahibi İsmail Aslan, eşinden sonra kızıyla da davalık oldu.

Aslan Tekstil'de işler karıştı! İntikamcı babaya 'işe iade' davası!

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre Türkiye'nin önde gelen tekstil kuruluşlarından Aslan Tekstil'in sahibi İsmail Aslan, eşinden sonra kızıyla da davalık oldu.

35 yıllık kocasından fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddet görüp defalarca aldatıldığını öne süren Aysel Aslan, boşanma davası açmış; 20 milyon tazminat istemişti.

PATRON OLDUĞUNU UNUTTU

Geçen yıl 1 Mayıs'ta AKŞAM'ın manşete taşıdığı dava sonrası eşine öfkelenen İsmail Aslan, iddiaya göre intikam hırsını yanında çalışan endüstri mühendisi kızı Saime Aslan'dan çıkardı.


Aslan Tekstil'de işler karıştı! İntikamcı babaya 'işe iade' davası!


1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda haksız ve hukuka aykırı şekilde işten kovduğunu öne süren genç kız, 'işe iade' davası açtı. Saime Aslan, dava dilekçesinde babasının boşanma sürecinde kendisine de husumet beslediğini; işveren sıfatını unutup iş akdini feshettiğini öne sürdü.

"ANNEMİ KORUDUĞUM İÇİN MOBBİNG YAPTI"

Babasının şirketinde 9 yıldır satış ve pazarlama departmanında çalıştığını belirten Saime Aslan, dilekçesinde annesini şiddetten koruduğu için bir evlat ve işçi olarak babası tarafından defalarca mobbinge maruz kaldığını da iddia etti.